Gigi Becali dezvăluie MOTIVUL ULUITOR pentru care nu a fost la nunta lui Cristi Borcea. „Nu aş fi fost trădător?”

Gigi Becali a fost marele absent alnunţii lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Latifundiarul din Pipera a fost naş la căsătoria fostului acţionar al lui Dinamo cu Alina Vidican.

03 oct. 2018, 13:24
Gigi Becali dezvăluie MOTIVUL ULUITOR pentru care nu a fost la nunta lui Cristi Borcea. „Nu aş fi fost trădător?”

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a mers la nunta de la Budapesta.

„Eu am fost naş la o nuntă, cum să mă duc la o altă nuntă? Păi ce, sunt nebun! Din moment ce eu te cunun pe tine cu una, cum să mai merg la altă nuntă, păi, ce, am înnebunit? A făcut o nuntă şi gata! Eu l-am cununat, Sfânta Taină a cununiei în biserică. Cum să mă duc?! Nu aş fi trădător faţă de cealaltă fină? Cum adică mă duc la altă nuntă? Eu îl iubesc pe el. I-am urat, când am vorbit cu el, să ai petrecere frumoasă!” a declarat Gigi Becali pentru Click!.

Alina Vidican, MESAJ SURPRIZĂ pentru Cristi Borcea în ziua nunţii cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea are şapte copii făcuți cu patru femei, dar în curând va crește numărul urmașilor la nouă! A mai fost căsătorit de două ori până acum. Cu Mihaela, prima soție, fostul acționar de la Dinamo are trei copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina au rezultat doi copii (Alexandru și Gloria). În urma relației cu avocata Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn, iar Valentina Pelinel i-a dăruit deja un băiețel, micuțul Milan-Cristian, şi e însărcinată cu gemene.