Gigi Becali, primul semn că Nicolae Dică va fi demis de la FCSB. Anunţul făcut de finanţatorul FCSB

Iulian Cristea pare a fi primul transfer al iernii la FCSB. Fundaşul de la Gaz Metan nu era prima opţiune pentru Dică şi Mihai Stoica, însă Gigi Becali a avut ultimul cuvânt.

RomaniaTV.net
12 dec. 2018, 07:13
Gigi Becali, primul semn că Nicolae Dică va fi demis de la FCSB. Anunţul făcut de finanţatorul FCSB

Potrivit informaţiilor Digi Sport, Dică a fost extrem de atras de ideea de a-l aduce la FCSB pe Paşcanu. Mihai Stoica nu a crezut în internaţionalul lui Leicester, pe lista sa figurând alte nume.

Deşi în privinţa fundaşilor Becali le dădea mână liberă subalternilor, de această dată nu a mai ţinut cont de dorinţa acestora. Deşi Cristea nu l-a impresionat în mod deosebit pe antrenorul vicecampioanei, Gigi nu a ţinut cont de acest aspect şi a trecut la negocierile propriu-zise. Convins că fundaşul e de mare viitor, Becali va plăti probabil aproximativ 500.000 de euro în schimbul fotbalistului.

„Am cam rezolvat, adică avem promisiunea de la impresar. Nu e Papp, nu mă mai întrebați. Avem promisiunea că va semna în ianuarie. E un fundaș central în care cred și cred că va fi jucător de bază al echipei naționale. Eu l-am descoperit și am întrebat de el și toată lumea a zis de bine despre el. E român, l-am descoperit eu, mi-a plăcut de el. E primul fundaș central selectat de mine. Dacă v-am spus că am terminat, am terminat. Am terminat și o să fie la Stelei.

Nu știu de unde vine, nu vă spun decât că e primul fundaș central pe care eu l-am selectat. Selecția am făcut-o eu. Nu pot să vă dau nume. Poate ați ghicit că e Cristea. Sunt lucruri pe care nu pot să le spun”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

În acest sezon, Cristea a bifat 16 meciuri în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș. A reușit două goluri și a oferit două pase decisive.