Gigi Becali şi-a vizitat stâna de 400 de oi pe care şi-a făcut-o în Pipera. Incredibil ce le-a făcut mioarelor VIDEO

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati romani, insa nu a uitat de unde a plecat! Seful Stelei nu a ascuns niciodata ca marea sa pasiunea, inca din copilarie, este oieritul. Chiar si la casa sa din Pipera, Gigi a crescut mereu, in spatele vilei, 20-30 de oi. 

23 sept. 2017, 08:51
Gigi Becali şi-a vizitat stâna de 400 de oi pe care şi-a făcut-o în Pipera. Incredibil ce le-a făcut mioarelor VIDEO

Ajuns la aproape 60 de ani, Gigi Becali a luat decizia sa o lase mai usor cu aparitiile tv si cu FCSB-ul, iar acum aproape tot timpul si-l dedica oilor, scrie wowbiz.ro. Mai exact, afaceristul si-a facut o stana de 400 de oi pe un teren foarte scump din Pipera.

Citeşte şi Gigi Becali şi-a găsit NAŞUL. Cine vrea să îl pună la PUNCT

De doua ori pe zi, dimineata si seara, Gigi merge la stana sa se asigure ca totul este sub control. De fiecare data, Becali se imbraca sport si ajuta ciobanii. Paparazzii au reusit sa surprinda imagini fabuloase cu Gigi pe post de baci. Latifundiarul a mers la oile sale si le-a controlat de lapte, chiar inainte ca acestea sa fie mulse.

Citeşte şi Gigi Becali este în culmea fericirii. Cu ce se ocupă copilul „adoptat” de latifundiar. Este lăudat de toată lumea FOTO

La plecare Gigi le-a cerut ciobanilor sa ii aduca un sac de branza, pe care l-a luat acasa. Se stie foarte bine ca Gigi mananca doar produse naturale, facute de el si angajatii sai. Pe langa oi, Becali mai are si cateva vaci, 4-5 porci, dar si 200-300 de pasari de curte.