Grupul UNPR din Camera Deputaţilor a solicitat schimbarea denumirii în PMP

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a transmis, joi, Comisiei de regulament solicitarea grupului parlamentar UNPR de a-şi schimba denumirea în PMP, la solicitarea deputatului PNL Mihai Voicu, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

01 sept. 2016, 11:55
Grupul UNPR din Camera Deputaţilor a solicitat schimbarea denumirii în PMP

„Referitor la solicitarea grupului palamentar al UNPR de schimbare a denumirii grupului în PMP, Biroul Permanent de astăzi a decis ca această solicitare să fie trimisă două săptămâni la Comisia de regulament şi comisia să întocmească un raport dacă este legal sau nu”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat că deputatul PNL Mihai Voicu a susţinut că dacă nu se va urma această procedură va contesta decizia la CCR pentru că PMP nu a candidat în alegerile parlamentare.

Ciolacu a mai spus că Voicu a susţinut că PMP trebuie să îşi definitiveze fuziunea pentru a putea înainta această solicitare, arată Mediafax.

UNPR a mai înaintat BP şi propunerea ca Valeriu Steriu să fie numit secretar în BP al Camerei Deputaţilor, funcţie care a fost deţinută până acum de deputatul Laurenţiu Chirvăsuţă.