HOROSCOP 21-27 IANUARIE 2019 Camelia Pătrăşcanu. Se anunţă decizii importante pentru fiecare zodie

HOROSCOP 21-27 IANUARIE 2019 Camelia Pătrăşcanu. Luna plină înseamnă că s-ar putea să fim mai sensibili și năzuroși. De miercuri Mercur intră în Vărsător, ne lovește inteligența, vom avea tot felul de idei și soluții originale, pe care trebuie să le punem în aplicare.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 06:45
HOROSCOP 21-27 IANUARIE 2019 Camelia Pătrăşcanu. Se anunţă decizii importante pentru fiecare zodie

HOROSCOP BERBEC – o săptămână foarte importantă încă din primele zile, fac o sforțare, sparg o barieră, în orice caz sunt hotărâți să ia o decizie importantă. Pot exista supărări sau scântei în urma unor discuții cu prieteni sau șefii. Își susțin cu argumente demersurile și pot realiza lucruri mari, dar nu din punct de vedere financiar.

HOROSCOP TAUR – o săptămână interesantă, mai ales în relația cu persoanele importante. Nu acționează deciziv, dar își pot impune punctul de vedere, mai ales în a doua parte a săptămânii. Au și strategia potrivită pentru a-și urma planurile. 

HOROSCOP GEMENI – se anunță o săptămână interesantă mai ales de joi, când încep să facă planuri de viitor sau prognozează ce se întâmplă dacă ei continuă pe drumul actual. Pot anticipa o consecință a acțiunilor din prezent și în funcție de asta pot schimba macazul. Sunt isteți, oportuniști, speculează bine oportunitățile. 

HOROSCOP RAC – pun preț pe colaborare și parteneriate de calitate. Apreciază corect ce câștigă și ce pierd, pe mâna cu riscă să piardă. Săptămâna o petrec în evaluare, discuții și negocieri de tot felul. Sunt hotărâți și determinați.

HOROSCOP LEU – planete importante în zona muncii, au lucruri de ordonat și clarificat. De joi imaginea publică este subliniată de astre. Pot avea loc întâlniri importante, negocieri și discuții. Încearcă să atragă persoane importante de partea lor.

HOROSCOP FECIOARĂ – se anunță o săptămână interesantă, trebuie să se pună pe treabă. Trebuie să gândească foarte creativ, să aibă încredere în punctul lor de vedere. Se pot ivi situații neprevăzute de joi încolo. Săptămâna nu le aduce bani, dar le poate aduce experiență de muncă.

HOROSCOP BALANȚĂ – până miercuri pun accent pe consolidarea poziției lor personale, pot reacționa la provocări. De joi lucrurile se schimbă, văd și partea plină a paharului, găsesc soluții la corectarea unei probleme sau a unei pagube. Pot reacționa supărător pentru cei din jur la atacurile din partea altora.

Citeşte mai multe aici