HOROSCOP: Cele 4 zodii care fug de căsătorie

Căsătoria nu este pentru toată lumea! Un astfel de angajament îi poate pune pe mulţi pe fugă, iar acest 4 zodii sunt cele mai bune exemple!

21 mart. 2017, 15:10
HOROSCOP: Cele 4 zodii care fug de căsătorie

Berbec

Berbecul joacă mereu după propriul set de reguli, aşa că dacă lucrurile nu sunt clare de la începutul relaţiei, pe parcurs o să apară problemele. Acest semn zodiacal nu se îngrijorează că îşi va pierde libertatea după căsătorie, ci mai degrabă nu se simte capabil să ţină pasul cu ea. Posibilii parteri vor simţi întotdeauna că nu pot egala un Berbec şi că el va fi numărul unu în toate. Chiar dacă găseşte pe cineva care chiar să îi placă, va constata pe parcurs că această persoană nu reuşeşte să fie la fel de dinamic ca şi el. 

Gemeni

Cea mai mare calitate a acestul nativ este abilitatea unei comunicări solide. Acestea fiind spuse, unele situaţii sunt mult prea uşoare pentru ei şi nu le pot pune în valoare modul de a se ocupa de problemă aşa cum şi-ar dori. Când vine vorba de relaţii pe termen lung şi căsătorie, indecizia acestui nativ poate pune în umbră orice urmă de comunicare. Acestuia îi plac mai mult întâlnirile ocazionale, pentru că astfel nu e nevoit să ia decizii mari. Cum simte că cineva se apropie mai mult de el, el sapă imediat un şanţ şi devine distant.

Citeşte mai multe pe eva.ro