Horoscop săptămânal BANI 29 octombrie-4 noiembrie 2018. Venus retrograd, în Balanţă. Cum îţi influenţează banii

Horoscop săptămânal BANI. Soarele este proaspăt instalat în zodia Scorpionului iar Luna a fost plină săptămâna trecută și în conjuncție cu imprevizibilul Uranus. După o săptămâna complexă, agitată și plină de schimbări de situații, acum trecem în altă energie. Octombrie își da ultimul spectacol astral în ziua de miercuri, 31 octombrie. Nu doar că are loc sărbătoarea Halloween, dar în această zi Venus retrograd se mută din Scorpion în Balanța până pe 16 noiembrie, iar Mercur, planetă comunicării, minții și gândurilor, se mută în expansivul și vizionarul Săgetător până pe 6 decembrie 2018.

RomaniaTV.net
28 oct. 2018, 21:23
Horoscop săptămânal BANI 29 octombrie-4 noiembrie 2018. Venus retrograd, în Balanţă. Cum îţi influenţează banii

In aceasta perioada, nu te grabi sa inchei socotelile cu nimeni, nici sa te desparti de nimeni, in special daca esti intr-o relatie de foarte mult timp.

Citeste aici totul despre Venus retrograd in Balanta si care sunt cele 5 zodii cel mai impactate!

Afla cum influenteaza noile pozitii astrale capitolul BANI din viata ta pentru saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018.

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul saptamanal BANI pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O perioada in care iei in calcul reesalonarea datoriilor din trecut. Te simti coplesit de cat de multe datorii ai acumulat in ultima vreme, cu cheltuieli nechibzuite. Cere ajutorul unui analist financiar ca sa-ti fie mai usor.

Iata horoscopul saptamanal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

NOU! Horoscopul lunii noiembrie 2018 este aici.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simti nevoia de mai multa securitate financiara. Poate ca e timpul sa-ti activezi reteaua de prieteni si cunostinte mai influente. Ei te pot ajuta sa iti gasesti un loc de munca mai bine platit sau, poate, sa iti sponsorizeze un proiect.

Iata horoscopul saptamanal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

NOU! Horoscopul lunii noiembrie 2018 este aici.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te gandesti cum sa faci mai multi bani pentru siguranta ta financiara. Insa orice activitate in plus iti ia din timpul pentru familie. Esti pregatit sa faci acest compromis? Esti sigur ca merita efortul?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.