Horoscop zilnic sâmbătă 13 octombrie 2018. Ce îţi aduce o zi frumoasă cu Luna în Săgetător?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 13 OCTOMBRIE 2018; in acest weekend, Luna este in Sagetator in cea mai mare parte a sa. Duminica dupa-amiaza schimba gazda cu Capricornul, insa pana atunci, avem buna ocazie sa ne traim ziua de azi sub energia puternica a Sagetatorului, deschis la aventuri, la exterior, la prietenii, la tot ce e nou si fascinant.

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 19:52
Horoscop zilnic sâmbătă 13 octombrie 2018. Ce îţi aduce o zi frumoasă cu Luna în Săgetător?

Cu Luna in Sagetator, avem o nevoie emotionala evidenta pentru spatiu si libertate. Sagetatorul este un semn optimist natural, deci dupa ce Luna a fost in Scorpion, acum simtim o usurare in energie.

Acum ne surprindem glumind mai mult, razand de absurditatile vietii.

Rasul este medicamentul vindecator al sufletului.
Luna in Sagetator aduce dorinta de aventura si de plimbari hai-hui. Ne stimuleaza creativitatea si ne incurajeaza sa simtim imaginea de ansamblu a vietii.

Vei simti nevoia sa iesi, sa cunosti oameni noi, sa discuti despre lucrurile importante ale vietii, sa explorezi locuri in care nu ai fost, atat metaforic cat si concret.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi ai putea cunoaste oameni noi interesanti. Printre ei este cel putin o persoana cu care ai aceleasi interese si iti poate deveni un prieten apropiat. Bucuria pe care o primesti din a intalni acesti oameni iti va molipsi intreaga zi si mediul din jur. Ai putea fi mai cald si prietenos cu toti din viata ta. Seara, iesi in oras si distreaza-te.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Azi poti fi captivat de o carte sau un film despre o tara straina care sa iti trezeasca imaginatia si sa ti se para chiar atractiva acea tara. Poti cocheta cu ideea de a face candva o calatorie acolo. Daca te gandesti serios, ai putea chiar sa te uiti pe net la oferte si sa iti faci planuri. Aceasta activitate, chiar daca nu se finalizeaza, iti da o anumita stare a mintii plina de entuziasm care va fi molipsitoare. Distreaza-te cu plimbari prin siteuri de calatorii, harti si brosuri turistice.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cineva apropiat care iti poate datora bani ar putea reveni ca sa se revanseze. Asta te poate surprinde, dar vei fi incantat, desigur. Ai putea sa cheltui din ei iesind cu prietenii la masa sau cumparand cuiva drag un cadou. Unele vise frumoase iti vor incalzi noaptea, fiind frustrat la trezire. Mai bine noteaza-le. Ele iti spun ceva despre tine, pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.