Oana Zăvoranu, pictorial sexy când mama ei e în spital! Fanii au criticat-o DUR

De când starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutăţit, iar medicii au decis să o ţină sub observaţie medicală timp de câteva zile, Oana Zăvoranu nu a mai dorit să audă de nimeni şi de nimic. Situaţia s-a schimbat, însă, de când medicii au mai linistit-o pe fosta soţie a lui Pepe.

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 13:59

Dacă în urmă cu puţin timp Oana Zăvoranu postase pe contul său de Facebook un mesaj pentru fanii virtuali care îi sunt alături în aceste momente, acum actriţa a revenit cu o postare care i-a surprins fanii nu într-un mod tocmai plăcut.

Frumoasa brunetă îşi anunţa prietenii virtuali că s-a reîntors la muncă. Oana Zăvoranu nu doar că a postat acest mesaj, dar l-a şi însoţit de câteva fotografii de la o şedinţă foto incendiară.

Oana Zăvoranu, reacţie stupefiantă când mama ei se luptă să trăiască: Am shooting, nu ştiu dacă am timp

Imediat cum fosta soţie a lui Pepe a făcut publice acele fotografii, fanii vedetei s-au împărţit în două. Astfel unii au criticat-o pentru decizia sa, dar alţii au spirijinit-o şi i-au oferit sincere urări de bine.

„Back to work with my fav team şi mai ales inegalabilul meu artist, Marius Bărăgan. Te iubesc man!!!!”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu pe contul ei de socializare.

Citeşte şi  Mama Oanei Zăvoranu se zbate între viaţă şi moarte. Anunţul trist făcut de medici FOTO