Ilie Năstase, după atentatele din Paris: „Trebuie să luptăm împtriva acestor descreieraţi”

Atacurile teroriste de la Paris, care au avut loc vineri seara, în urma cărora şi-au pierdut viaţa 128 iar alte 120 de persoane sunt rănite, l-au şocat pe Ilie Năstase. Fosta mare glorie a tenisului românesc care este încă foarte iubit în Franţa crede că există o singură cale de a rezolva această problemă a terorismului.

RomaniaTV.net
14 nov. 2015, 11:22
Ilie Năstase, după atentatele din Paris: „Trebuie să luptăm împtriva acestor descreieraţi”

De peste 40 de ani, Ilie Năstase, fosta mare glorie a tenisului românesc, se simte „adoptat” de francezi. Popularitatea lui la Paris este aproape la fel de mare ca şi în România. Năstase s-a declarat şocat de ultimele atentate teroriste care au avut loc vineri seara în capitala Franţei.

„După cum se vede niciunde în lume nu mai există o siguranţă. Franţa este supusă acestor atacuri teroriste, în America se trezeşte câte un nebun de elev care împuşcă 20, 30 de adolescenţi. E şocant ce se întâmplă. În urmă cu 30 de ani, Parisul era unul dintre cele mai liniştite oraşe ale lumii. Acum , lucrurile s-au schimbat în rău”, a explicat Ilie Năstase. Fosta mare glorie a tenisului mondial are şi o posibilă soluţie de rezolvare a acestei probleme. „Trebuie să ne ridicăm cu toţii împotriva terorismului care acum ameninţă întreaga lume”, a mai spus Năstase care crede că, pentru anul viitor, când Franţa va găzdui Campionatul European de Fotbal, nu se va pune problema securităţii. „Măsurile de securitate vor fi foarte mari. Dar, repet, noi, cu toţii, trebuie să luptăm împotriva acestor descreieraţi care caută să destabilizeze lumea”, a mai spus Năstase, potrivit spynews.ro.