Informaţie-bombă la Kremlin: Vladimir Putin vrea să se însoare

Preşedintele Rusei, Vladimir Putin, a anunţat, joi, că vrea să se recăsătorească cât de curând. Liderul de la Kremlin s-a săturat de singurătate şi ar vrea să îşi găsească cât mai curând "jumătatea".

20 dec. 2018, 17:02
Informaţie-bombă la Kremlin: Vladimir Putin vrea să se însoare

Preşedintele Rusiei a făcut aceste dezvăluiri despre viaţa sa privată unui jurnalist, în cadrul evenimentului anual „Q/A, afirmând că, „în calitate de bărbat decent”, îşi doreşte să se căsătorească în viitorul apropiat, scrie presa rusă.

Liderul de la Kremlin, care s-a despărţit de fosta lui soţie, nu a oferit niciun indiciu despre o eventuală căsătorie, mărind suspansul. „Ca oricare persoană decentă, va trebui să mă hotărăsc într-o bună zi”, a spus Putin, fără a da alte indicii.

Putin a inversat pentru câteva momente subiectul, întrebându-l pe jurnalist dacă acesta este căsătorit. După ce jurnalistul a confirmat, Putin a glumit: „El este căsătorit şi ar vrea ca şi eu să mă recăsătoresc”…

Viaţa privată a lui Putin, fost agent de informaţii în Germania Democrată, este plină de secrete foarte bine păstrate, mai ales în privinţa familiei sale, potrivit presei ruse.

Citeşte şi A fost descoperită o legitimaţie oferită de STASI lui Vladimir Putin pe vremea când era agent KGB

Putin a fost căsătorit timp de 30 de ani, cu Liudmila Putina – ligvist calificat – originară din Sankt Petersburg.

În 2013, cuplul a anunţat oficial că divorţează când a adat un interviu la postul de stat al televiziuii puterii, EV channel Russia 24.

Liudmila a declarat la rândul ei că hotărârea de a divorţa a fost „decizia noastră comună. Iar căsătoria noastră s-a desfăcut din cauză că abia mai ne mai vedeam unul cu celălalt”. 

Putin este primul preşedinte al Rusiei care divorţează în timpul mandatului prezidenţial.