Interviu emoţionant cu Gabriel Cotabiţă, după nuntă: „Alina merită să fie soţia mea!”

Incredibilul s-a produs! După o revenire miraculoasă, artistul a îmbrăcat, pe 9 octombrie, costumul de mire şi a ajuns a doua oară la altar, încălcându-şi cu bucurie regulile de celibatar convins.

RomaniaTV.net
31 oct. 2016, 12:12
Interviu emoţionant cu Gabriel Cotabiţă, după nuntă: „Alina merită să fie soţia mea!”

Viaţa li s-a schimbat complet din luna mai anul trecut, când dragostea şi credinţa le-a fost pusă la mare încercare. Un hop uriaş în urma căruia am învăţat cu toţii că miracolele chiar există.

În numele mira­colului de a fi în continuare printre noi, dar şi al dragostei adevărate ce i-o poartă Alina, şi la bine, dar mai ales la greu, Gabriel Cotabiţă şi-a regândit poziţia vizavi de căsătorie şi, după zeci de ani în care a stat în capul listei celor mai convinşi burlaci de la noi, a avut o revelaţie: că Alina trebuie să fie soţia lui. Uniunea lor de suflet a fost fă­cută cu discreţie şi eleganţă şi încununată cu o lună de miere la Barcelona.

Citeşte şi  Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit. Primele declaraţii ale mirilor

Gabi, când ai ştiut că Alina e aleasa ta?

Relaţia cu Alina a fost una deosebită de la bun început, ne-am potrivit în foarte multe aspecte şi peste câteva zile se vor împlini șase ani de când suntem împreună. Eu de foar­te multe ori am declarat că sunt împotriva căsătoriei, Ali­na ştia asta şi nu am avut niciun fel de probleme. Dar, după cumpăna prin care am trecut anul trecut, cumpănă în care a fost alături de mine în fiecare moment, cu atâta dăruire şi cu atâta iubire, concepţia mea legată de căsătorie s-a modificat complet. Alina merită să fie soţia mea, mă bucur că m-a ac­ceptat că soţ şi sunt mândru să o am alături.

Cum a sunat cererea în căsătorie?

În complicitate cu fiica mea, Eliza, am pornit căutările pentru inelul de logodnă ideal, l-am găsit şi, de ziua ei, în decembrie anul trecut, am surprins-o cu întrebarea: „Vrei să fii soţia mea”. Eram singuri, acasă, înainte de cina pe care o pregătisem cu prietenii. A fost surprinsă, dar bucuroasă. M-a întrebat de trei ori dacă sunt sigur că asta vreau.

Citește mai multe pe okmagazine.ro