iPhone VERSUS Android. Prieteni buni, la un pas de crimă după ce s-au certat cu privire la cel mai bun telefon

Doi bărbaţi din America, colegi de apartament, au ajuns în stare gravă la spital în urma unei încăierări care a pornit de la un motiv bizar.

20 apr. 2015, 16:58

Cei doi au început să se certe cu privire la cel mai bun sistem de operare pentru telefoane din lume, unul declarând că este iPhone, în timp ce altul spunea că este Android, potrivit The Verge.

Poliţia din Tulsa, SUA, a anunţat că o femeie a găsit un bărbat acoperit de sânge, care mergea împleticit în parcarea complexului de apartamente Evergreen, în jurul orei 1„, a declarat un oficial al poliţiei.

Citeşte şi Ţi-ai pierdut telefonul Android? Google ţi-l găseşte printr-un singur click

În momentul în care au ajuns la locul încăierării, autorităţile au descoperit că cei doi vinovaţi se îmbătaseră ca apoi să înceapă să se certe din cauza smartphonurilor pe care le aveau. Mai mult, ei au spart sticlele de bere şi au început să se înjunghie reciproc, ca apoi să se lovească unul pe altul în cap până s-au umplut de sânge.

Citeşte şi Lucruri pe care nu ştiai că le poţi face cu un iPhone

În prezent, cei doi se află internaţi în spital, în stare gravă, urmând să suporte consecinţele legii în momentul în care se vor face bine.