Drama lui Jeremy Clarkson: Am reacţionat pe fond de stres, un medic mi-a spus că aş putea avea cancer la limbă

Jeremy Clarkson a scris într-un editorial apărut în publicaţia din Sunday Times, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear a avut loc pe fond de stres, la doar două zile după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă.

19 apr. 2015, 14:09
Drama lui Jeremy Clarkson: Am reacţionat pe fond de stres, un medic mi-a spus că aş putea avea cancer la limbă

Jeremy Clarkson scrie în Sunday Times că incidentul în urma căruia a fost suspendat de la emisiunea Top Gear a avut loc „în cea mai stresantă zi a sa din cei 27 de ani petrecuţi la BBC„, admiţând totuşi că alţi oameni care sunt stresaţi se descurcă mai bine decât a făcut-o el.

Cu două zile înainte de incident, medicul meu mi-a spus, ferm, că o excrescenţă pe care o aveam pe limbă ar putea fi cancer şi că trebuie să fac analize imediat. Dar nu puteam să fac asta. Eram în mijlocul filmărilor pentru seria Top Gear. Iar Top Gear are prioritate„, a scris Jeremy Clarkson.

Citeşte şi PRIMELE DECLARAŢII ale lui Jeremy Clarkson după ce a fost demis de la Top Gear

El a adăugat că între timp a primit rezultatele analizelor, iar suspiciunea de cancer a dispărut.

Jeremy Clarkson a scris în editorial şi despre obsesia sa pentru emisiunea Top Gear, dezvoltată după ce a divorţat de soţia sa şi i-a murit şi mama, şi despre enorma senzaţie de pierdere pe care a simţit-o după ce BBC a refuzat să îi înnoiască contractul. „Era o entitate care te consuma total, un monstru global cu multe tentacule care era ciudat şi nebun, dar am iubit-o cu pasiune. Am iubit-o ca pe propriul meu copil„, a mai povestit Clarkson.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC pe 10 martie, în urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii emisiunii Top Gear, Oisin Tymon, într-un hotel din North Yorkshire. În urma unei anchete interne, BBC a anunţat pe 25 martie că nu va reînnoi contractul cu Clarkson pentru emisiunea Top Gear.