PRIMELE DECLARAŢII ale lui Jeremy Clarkson după ce a fost demis de la Top Gear

Faimosul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, a făcut comentarii după ce a fost demis de către BBC, în data de 25 martie, după ce a fost protagonistul unui "atacat fizic neprovocat" asupra unuia dintre producătorii emisiunii.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 15:03
PRIMELE DECLARAŢII ale lui Jeremy Clarkson după ce a fost demis de la Top Gear

Jeremy Clarkson, care şi-a inaugurat o rubrică în publicaţia The Sun după ce a fost demis de la BBC în urma unei altercaţii cu un producător al emisiunii, a scris: „Îmi va lipsi Top Gear!”…

„Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au scris pentru a-mi spune astfel cât de mult le voi lipsi eu din Top Gear. Oricum, nu e mare lucru, dar îmi lipseşte că nu mai sunt acolo”, a continuat el. Despre incidentul cu producătorul nu a spus nimic.

Clarkson a fost suspendat de la BBC în data de 10 martie , după o altercaţie cu producătorul emisiunii Top Gear, Oisin Tymon. Decizia televiziunii i-a afectat pe admiratorii lui Clarkson care au făcut o petiţie online  în sprijinul lui, cu peste un milion de semnături, potrivit bbc.com.

Citeşte şi Parodie după concedierea lui Jeremy Clarkson făcută de fani: Sunt un idiot VIDEO

Incidentul, care a avut loc într-un hotel din Yorkshire, a început din cauza unui motiv absurd – acela că în ziua de filmare, nu primise nici măcar un fel de mâncare caldă – acesta fiind de fapt pretextul de care s-a folosit Clarkson pentru a folosi o expresie rasistă în timp ce filma un episod din emisiunea „Top Gear”.