Leo Iorga trece prin momente grele după a patra operaţie

Leo Iorga, vocalistul trupei Pact, a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce cancerul a recidivat. Artistul s-a operat în urmă cu o săptămână, iar joi a mulţumit public echipei care a efectuat intervenţia chirurgicală şi care l-a îngrijit. În anul 2014, Leo Iorga a fost tratat pentru cancer.

RomaniaTV.net
11 iul. 2015, 10:40
Leo Iorga trece prin momente grele după a patra operaţie

Leo Iorga a fost obligat să se opereze din nou întrucât cancerul a recidivat.Cântăreţul a publicat joi un mesaj de mulţumire medicilor de la Spitalul Fundeni şi de la Institutul Parhon din Bucureşti.

„Dragi prieteni, Domnul fie lăudat! Azi e o săptămână de la operaţie prin care am trecut cu bine. Doresc să mulţumesc public echipei de specialişti în chirurgie Dr. Victor Tomulescu, Dr. Cristian Blăjuţ, Conf. Dr. Droc, Dir. Carmen Orban – Spitalul Clinic Fundeni şi echipei de specialişti endocrinologi Prof. Dr. Corin Badiu şi Dr. Simona Jercălău – Institutul Parhon, precum şi specialiştilor în imagistică medicală Dr. Dan Hortopan şi Dr. Mircea Medrea. Abia aştept să ne revedem la concerte, alături de colegii mei de la Pact!”, a scris Leo Iorga pe Facebook.

Leo Iorga (51 ani), diagnosticat în 2011 cu cancer la plămâni, și colegii săi din Trupa Pact au anulat o serie de concerte, pe care urmau să le susțină în luna iulie, întrucât boala cântărețului a recidivat.

”Am anulat mai multe concerte luna aceasta”, ne-a spus Adi Ordean. Ceea ce nu prea este de bun augur pentru Leo, care și așa se descurcă greu cu banii pe tratamente.

Anul trecut, artistul a urmat un tratament pentru cancer şi s-a operat la cap, unde a fost descoperit o tumoră. Rezultatele au fost excelente, iar analizele medicale au arătat că Leo Iorga s-a vindecat.

Citeşte şi: Fotografia postată de un BOLNAV de CANCER după o operaţie pe CREIER: Ai adus zâmbetul pe buzele tuturor FOTO