LIVIU VÂRCIU nu are o relaţie cu Diana Munteanu. Nea Mărin l-a dat de gol

Nea Marin l-a dat de gol. Cu cine are Liviu Vârciu o relaţie? Ei bine, nu, nu cu Diana Munteanu, deşi multă lume în vede împreună. Don Juan-ul dâmboviţean are o relaţie cu...toate femeile din viaţa lui.

11 ian. 2017, 08:53
LIVIU VÂRCIU nu are o relaţie cu Diana Munteanu. Nea Mărin l-a dat de gol

Sunt frumoşi şi se potrivesc de minune…pe sticlă şi, la prima vedere, şi în plan personal, însă nu formează un cuplu dincolo de ecran. Ce îi împiedică pe Liviu Vârciu şi pe Diana Munteanu să formeze un cuplu? Ei bine, dacă ar fi să ne luam după Nea Marin spiritul jovial al lui Liviu Vârciu care face glume cu toate femeile care îl înconjoară ar putea fi unul dintre impedimentele formării unei relaţii de durată. 

„Eu le-am zis dacă ar fi să fie, ea are un copil, el are un copil s-ar… aşa. Sunt colegi, în primul rând. Au prezentat împreună, au fost în emisiuni împreună cu mine, sunt nişte oameni cerebrali amândoi, îşi văd de treburile lor fiecare. Liviu şi-a terminat şi el casa, Liviu vrea să se căsătorească, să îşi ea o fată care să-l iubească, să fie aproape de el, să n-aibă obligaţii.  Şi Diana cred că o să aibă o relaţie mai devreme sau mai tâziu, pentru că… e tânără, 37 de ani, nu poate să stea aşa”, ne-a spus Nea Marin.

„Dacă eşti atent la Liviu, el cu toate are o relaţie, ştii că el glumeşte cu toată lumea, e jovial aşa! De la asta, până la a avea o relaţie e distanţă mare”, a declarat Nea Marin pentru spynews.ro.