Loredana, de la Insula Iubirii, prima reacţie după ce a făcut amor cu Sorin, în Thailanda

Loredana de la "Insula iubirii" şi-a expus punctul de vedere faţă de cele întâmplate în cadrul reality-showului între ea şi Sorin. Tânăra a spus cum vede ea experienţa trăită în Thailanda şi faptul că a fost criticată pentru că l-a înşelat pe Hamude.

30 iul. 2016, 15:22
Loredana, de la Insula Iubirii, prima reacţie după ce a făcut amor cu Sorin, în Thailanda

Loredana a mărturisit că l-a început a fost măcinată de regrete pentru că a cedat tenţaţiei şi a făcut sex cu Sorin, înşelându-l pe Hamude, însă acum s-a împăcat cu faptele ei. Ea mai susţine că experienţa avută în Thailanda a maturizat-o şi a făcut-o să vadă viaţa cu alţi ochi.

Citeşte şi Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat cu Loredana după ce iubitul a văzut-o făcând sex la TV FOTO

Vreau să-mi exprim mulțumirea față de cei care m-au urmărit timp de aproape 3 luni de zile spunându-le că apreciez enorm de mult faptul că au înțeles că oricine poate greşi, lucru care mă bucură foarte mult! Azi, datorită vouă sunt o altă persoană pentru că atât mesajele de susținere şi de încurajare cât şi cele răutăcioase au ajutat la formarea mea! Dacă înainte regretam ca am făcut parte din acest reality show, azi nu REGRET NIMIC pentru că această experiență m-a maturizat foarte mult şi m-a făcut să văd viața cu alți ochi!„, a scris Loredana, pe Facebook.

Citeşte şi Hamude de la „Insula Iubirii”, pe scena X Factor. Carla’s Dreams i-a lăudat prestaţia

Loredana l-a înşelat pe Hamude pe „Insula iubirii”, unde nu a căzut în ispită şi a făcut sex cu Sorin, fără să ştie că este filmată. Imaginile XXX i-au fost prezentate lui Hamude care, până la vederea acestora, a refuzat să creadă că femeia alături de care se vedea formând o familie îl poate înşela.