Lucruri pe care bărbaţii se tem să le facă în faţa iubitei

Da, exista o serie de lucruri pe care barbatii se feresc sa le faca in fata partenerelor lor. Intr-o prima faza pot parea chestiuni banale sau aproape hilare, insa asta nu schimba cu nimic situatia: ei se feresc in continuare sa le faca de fata cu partenerele.

17 feb. 2015, 20:54
Lucruri pe care bărbaţii se tem să le facă în faţa iubitei

Sa vedem impreuna care este lista lucrurilor misterioase:

Sa socializeze pe Facebook

Oricat ar parea de ciudat, navigarea pe Facebook este, in ultimul timp, motiv din ce in ce mai des de divort. Cand sotia e de fata, sotul nu se simte in largul lui, navigand pe Facebook. Mereu apar intrebari de genul: dar cine e persoana cu care vorbesti? Dar cand v-ati cunoscut? Cu ce ocazie? Ce-a fost intre voi etc etc.

Sa se uite la emisiuni/filme tv

Nu o data se intampla ca barbatii sa schimbe repede canalul tv cand aud ca sotia se indreapta catre sufragerie – cu toate ca nu se uita la filme porno. Insa daca privesc un show sau un film cu un personaj feminin remarcabil, se simt jenati in fata partenerei.

Sa-si arate durerea

Oricat de mult s-ar rani un barbat, indiferent in ce circumstanta, niciodata n-o sa arate partenerei adevarata cota a suferintei. Chit ca in interiorul sau urla de durere… urletul ramane acolo si nu va iesi afara.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro