Mărioara Zăvoranu, o ULTIMĂ DORINŢĂ: „Mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva”

Mărioara Zăvoranu trece prin momente cumplite, de când starea sa de sănătate este strâns legată de un transplant de rinichi şi de când medicii i-au interzis să plece de Paşte acasă. Pentru că în aceste momente, singura sa alinare ar fi prezenţa şi ajutorul fiicei, Mărioara Zăvoranu a vorbit în exclusivitate pentru WoWBiz despre adevăratul motiv al rupturii relaţiei sale cu Oana Zăvoranu, dar şi despre ultima dorinţă, înainte de a părăsi lumea, în cazul în care nu reuşeşte să îşi facă operaţia.

RomaniaTV.net
08 apr. 2015, 09:53
Mărioara Zăvoranu, o ULTIMĂ DORINŢĂ: „Mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva”

Mărioara Zăvoranu s-a hotărât să le povestească fără pic de perdea tuturor cum au început necazurile din viaţa sa, dar şi care a fost motivul pentru care ea şi fiica sa, Oana Zăvoranu, nu îşi mai vorbesc.

„Deci… i-am dat telefon Oanei, vorbeam de obicei în fiecare zi cu ea, aveam drăgălăşenii la telefon şi, într-una din zile, la jumătatea convorbirii, a început să îmi reproşeze aşa, din senin, că nu îi dau banii, că nu îi dau dividendele, că nu îi dau nu ştiu ce, că nu… Când eu am vândut acum, în primăvară, un apartament de 70.000 euro, din care majoritatea banilor i i-am dat ei. Cred că se întâmplă ceva şi cu ea, şi cu mintea ei, pentru că este inexplicabil ca să ţi se întâmple aşa ceva.

Marioara Zăvoranu, mesaj pentru Oana Zăvoranu: „Mai bine donez averea săracilor”

Este părerea mea că e extraordinar de geloasă pe fratele meu. Probabil că dacă eu eram aproape de moarte sau daca mor, îi las şi fratelui meu şi nu îi las ei tot. Dar cum să îi las dividende care sunt moştenirea de la taică-su, de la mine, să i le las lui? […]

Şi mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva decât un pic şi nu numai de la ea, de la oricine, un pic de dragoste. Nu îţi dai seama ce înseamnă să ai nevoie de dragoste. Am iertat-o. De acum, să o ierte Dumnezeu, că eu am iertat-o de mult. Eu am iertat-o de când s-a născut. A fost un copil foarte dorit şi de mine, şi de taică-su. Dar a fost prea alintată, i-am dat prea mult. E foarte orgolioasă. Nu o să fie alături de mine în clipe grele, niciodată nu a fost. Dacă aş muri, probabil că ar veni. Şi s-a terminat, s-a închis.

Ce mai am de pierdut sau de câştigat? Asta a fost viaţa, aşa a fost menirea, e trist, e foarte trist, pentru că văd părinţi mulţi care sunt aşa loviţi de copii şi nu înţeleg de ce, ce au făcut acei părinţi şi eu nu am făcut? Eu cred că am făcut tot ce ar trebui făcut ca să îţi arăti dragostea pentru copil. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, că e Paştele, îmi pare rău că nu facem Paştele aşa cum făceam amândouă şi să o văd. Restul…”, a declarat Mărioara Zăvoranu de pe patul de spital pentru WoWBiz.

Citeşte şi  Marioara Zăvoranu este distrusă. Medicii i-au dat o veste groaznică înainte de Paşte