NEXT STAR. Dan Negru spune că emisiunea ar putea fi VÂNDUTĂ celei mai mari companii internaţionale TV

NEXT STAR. Prezentatorul TV Dan Negru a dezvăluit, pentru Adevărul, că Endemol, compania media care a creat formatul "Big Brother" se află în negocieri pentru preluarea formatului românesc "Next Star".

18 sept. 2014, 11:13
NEXT STAR. Dan Negru spune că emisiunea ar putea fi VÂNDUTĂ celei mai mari companii internaţionale TV

NEXT STAR. „Next Star”, un produs românesc, ar putea să fie cumpărat de compania Endemol, cea mai mare companie internaţională de televiziune.  

„Next Star e un produs 100% autohton pe piaţa media, inventat de noi. Suntem trei oameni care ne-am adunat şi l-am inventat. Există un format suedez care se numeşte „Next Star”, dar acolo sunt nişte oameni care stau precum la „Big Brother”. N-are nicio legătură! Mai mult decât atât, nu ştiu dacă e bine sau nu să dau ştirea, dar eu o zic. Să o infirme pe urmă Antena, dacă o infirmă. Antena 1 e în negocieri, din câte ştiu, destul de avansate, cu cea mai mare companie internaţională de televiziune din lume care se numeşte Endemol. Endemolul vrea să cumpere „Next Star”. Ar fi pentru prima dată în istoria televiziunii din România de după Revoluţie când un format românesc ar fi vândut la nivel mare. E ca şi cum vinzi un film în marile săli de cinema de prin Hollywood. Şi în clipa asta, Antena 1 e în discuţii avansate cu Endemol pentru vânzarea „Next Star”, a declarat Dan Negru, pentru Adevărul.

Mai mult, prezentatorul TV consideră această oportunitate extrem de importantă, având în vedere că în România, „toate televiziunile cumpără”.

„Eu cred că piaţa de televiziune din România din clipa asta e asemenea pieţei de televiziune din 1990. E ca aborigenii ăia cărora le dai o oglindă şi zic „Mamă, ce mişto!”. Noi doar cumpărăm, nu inventăm să vindem. Noi suntem o piaţă de consum. Toate televiziunile din România cumpără, cumpără”, a spus Dan Negru.

Citeşte şi FINALA NEXT STAR 2014: Juriul a desemnat MARELE CÂŞTIGĂTOR. Vezi ce copil a plecat acasă cu 20.000 de euro