FINALA NEXT STAR 2014: Juriul a desemnat MARELE CÂŞTIGĂTOR. Vezi ce copil a plecat acasă cu 20.000 de euro

Publicat: Joi, 22 Mai 2014 23:28 // Actualizat: Joi, 22 Mai 2014 23:42 // Sursa: romaniatv.net

FINALA NEXT STAR 2014: Lora, Connect-R, Maria, Pepe şi Vasile au desemnat marele câştigător. Joi seara, neasemuitul Florin Piersic a înmânat diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil. Rose Marie Lanciu este marele câştigător. Pe locul II a fost Gaia Gauchi şi Raluca Moldoveanu pe locul III.


CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR 2014: După o finală de cinci stele, cu zeci de copii minunaţi, cu momente incredibile, Rose Marie Lanciu a reuşit să cucerească Marele Trofeu.

Se pare că Whitney Houston şi James Brown i-au purtat noroc, pentru că interpretările sale au fost exemplul perfect de putere, ambiţie, talent la puterea 1000 şi o voce de aur.

CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR 2014: Fetiţe şi băieţi din ţară, dar şi din străinătate au performat impecabil în faţa juriului care a avut dificila misiune de a decide premiantul. De altfel, Dan Negru a fost alergat de două ori prin întreg platoul de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, pentru că le reamintea juraţilor că le revine ingrata sarcină de a alege, dintre toţi copiii talentaţi, doar unul.

“Asta nu-i finală, e măcel!”, s-a lamentat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor.

FINALA NEXT STAR 2014: Publicul a decis! Micul Michael Jackson este câștigătorul Finalei de Populariatate de la Next Star!   Vezi: FINALA NEXT STAR 2014: Câştigătorul premiului de popularitate este "Michael Jackson" VIDEO

FINALA NEXT STAR 2014: După ce a făcut senzaţie cu piesa "”Swagger Jagger”, a englezoaicei Cher Lloyd, Daniela Negoiţă nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta.

Puştoaica de 12 ani şi Raluka au încins atmosfera pe scena "Next Star", la propriu. Cu o energie şi o forţă de nedescris, Daniela i-ar putea face oricând concurenţă lui Eminem. "Mamă, ce flow are", a spus încântat Connect-R.

Vezi şi: NextStar. Vocea INCREDIBILĂ a unei fetiţe de 10 ani a ridicat o sală întreagă în picioare VIDEO

FINALA NEXT STAR 2014: E nevoie să o auzi cântând doar câteva secunde şi eşti cucerit pe loc. Cu un glas de-a dreptul răvăşitor, Andrada e minunea folclorului românesc.

A venit din Gorj şi e o artistă deosebită. E harnică, descurcăreaţă, dar mai presus de toate, are foarte mult talent. Închide ochii şi ascult-o... te trec fiorii...

FINALA NEXT STAR 2014: Vine dintr-o familie de muzicieni şi asta se vede, pentru că talentul s-a transmis pe deplin. Raluca Ileana, adolescenta de 11 ani, din Popeşti Leordeni, adoră să cânte şi are o atitudine demnă de o artistă.

Pentru finală a ales o melodie grea, dar s-a descurcat de minune, iar reacţiile nu au întârziat să apară. "Mamă, ce fior m-a cuprins", a spus impresionat Pepe.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 mai 05:28
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
22 mai 23:41
...Florin Piersic a înmânat diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
22 mai 23:37
...
FINALA NEXT STAR 2014: Lora, Connect-R, Maria, Pepe şi Vasile au desemnat marele...
22 mai 23:30
...neasemuitul Florin Piersic a înmânat diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.7260
RON
19 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H