Nicoleta Luciu, detalii intime din dormitor: „Am grijă a noaptea…”

Ani la rând Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai frumoase femei din România, însă iată că acum a ales familia în detrimentul luminii reflectoarelor. În prezent duce o viață mult mai liniștită, și este dedicată complet familiei.

RomaniaTV.net
20 apr. 2018, 14:08
Nicoleta Luciu, detalii intime din dormitor: „Am grijă a noaptea…”

Nicoleta locuiește la Miercurea Ciuc, alături de soț și de copii, alegând să se retragă din mijlocul agitației Capitalei. Ba mai mult, vedeta, acum familistă convinsă, mărturisește că sfaturile astrologice pe care le-a primit de la un specialist o ajută să aibă parte de și mai multă liniște, chiar dacă, uneori viața ei intimă este afectată.

Iată declarația ei: „Am mare grijă ca noaptea, când este lună plină, să trag draperiile în dormitor, pentru că este planeta feminităţii, reprezintă femeia, iar atunci suntem mai nervoase şi mai irascibile. Astfel că nu îi permit luminii astrului să pătrundă pe geam, pentru că se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine. Am observat că îmi scade apetitul când e lună plină. Mi-am făcut şi modificări în casă, ţinând cont de sfaturile unui consultant în feng-shui, şi de atunci îmi merge mult mai bine”, declarat Nicoleta Luciu în urmă cu ceva timp