O fetiţă, abuzată sexual de soţul asistentei maternale care o îngrijea

O fetiţă de 13 ani din Vaslui a fost abuzată sexual de soţul asistentei maternale care o îngrijea. Femeia a sesizat că este ceva în neregulă cu fetiţa şi a dus-o la psiholog. Aşa a aflat ororile prin care a trecut. Ea şi-a dat demisia şi vrea să divorţeze de bărbatul care a abuzat copila.

29 iul. 2015, 05:47
O fetiţă, abuzată sexual de soţul asistentei maternale care o îngrijea

Asistenta maternală din Vaslui o îngrijea pe copilă de doi ani. În luna iunie a observat că fetiţa este tristă şi refuză să comunice. Atunci a intrat în alertă.

„Asistenta maternală a mers cu copilul să vadă dacă a fost agresat sexual sau nu. A mers şi la psiholog. În momentul în care a fost suspiciunea, noi am şi scos copilul din mediul respectiv„, a declarat directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Ştefănică.

În momentul în care fetiţa a simţit că este securizată a verbalizat, oferindu-ne o serie de detalii cu privire la abuzul sexual suferit„, a explicat psihologul Cristina Blănaru.

Fetiţa a fost agresată sexual de mai multe ori de bărbatul în casa căruia locuia. Traumatizată psihic, ea este ajutată de un psiholog să treacă peste cumplita nenorocire şi deja a ajuns în grija altei familii.

Cazul a fost preluat de către poliţişti. Asistenta maternală şi-a dat demisia şi vrea să divorţeze de soţul ei în vârstă de 57 de ani. „Este o familie serioasă. Sunt oameni la locul lor, care niciodată nu au creat probleme. El este un om liniştit, niciodată n-am auzit cuvinte urâte despre el„, a spus primarul comunei Muntenii de Jos, Dănuţ Creţu.

Femeia este asistent maternal din 2008. Fetiţa a ajuns în grija statului după ce a fost bătută şi neglijată de părinţi.

CITEŞTE ŞI: Caz înfiorător în Ialomiţa. O fetiţă a fost violată ani de zile de tată şi de unchi