Caz înfiorător în Ialomiţa. O fetiţă a fost violată ani de zile de tată şi de unchi

Un nou caz şocant de abuz sexual a ieşit la iveală, de această dată în Ialomiţa. O fetiţă a fost în mod frecvent abuzată de tatăl şi unchiul său. Calvarul a început când copila avea numai patru ani, iar totul a fost descoperit abia după cinci ani.

27 iul. 2015, 07:52
Caz înfiorător în Ialomiţa. O fetiţă a fost violată ani de zile de tată şi de unchi

Cazul revoltător a ieşit la iveală după ce o cunoştinţă a familiei celor doi fraţi violatori şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu fetiţa în vârstă de 9 ani şi a sesizat poliţia. În urma anchetei s-a stabilit că unchiul fetiţei, în vârstă de 46 de ani, şi-a violat timp de cinci ani propria nepoată.

Citeşte şi Fetiţă de 11 ani violată de un criminal eliberat recent din închisoare. Judecătorii îl cercetează în libertate

Potrivit România TV, copila a fost abuzată sexual de la vârsta de 4 ani. În tot acest timp, individul a întreţinut relaţii sexuale şi cu o altă fetiţă din sat, acum în vârstă de 13 ani. Poliţiştii au aflat că aceasta a fost violată şi de tatăl copilei de 9 ani.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de viol şi de corupere de minori. Fetiţa de 9 ani, a cărei mamă este decedată, va rămâne în grija statului.