O teorie stranie confirmă legatura strânsă între oameni şi extratereştri. Descoperirile sunt uluitoare!

O teorie stranie, regăsita în cele mai multe dintre cărţile lui Erich von Dankinen, scriitor de origine elveţiană, susţine că extratereştrii vizitează Pământului încă din timpurile preistorice, iar străinii veniţi din ceruri i-au ajutat pe strămoşii noştri să evolueze.

04 nov. 2017, 09:12
O teorie stranie confirmă legatura strânsă între oameni şi extratereştri. Descoperirile sunt uluitoare!

O astfel de teorie cuprinde diverse legende, precum povestirile Atlantidei, Lemuria, Nazca, care încurajează să credem, nu doar prin elementele istorice descoperite care vin în susţinerea ideii ci şi prin faptul că orice legendă are un sâmbure de adevăr.

Prin culegerea de date istorice, ştiinţifice, religioase cât şi biologice, Dankinen a reuşit să contureze mai multe idei despre vizitele suspecte ale unor civilizaţii extraterestre pe Terra şi evoluţia fulminantă a unor civilizaţii demult dispărute. Dankinen credea cu tărie că astronauţii din trecut au aterizat pe Pământ, au interacţionat cu oamenii şi au reuşit să le inducă o anumite cultura şi un spirit inovator, prin tradiţie şi inteligenta.

Prima teorie şocantă emisă de scriitorul elveţian încearcă să explice mitul Chivotului Legii, care în opinia sa este un emiţător de mare putere prin care extratereştrii puteau să comunice în orice moment cu pământenii.

Această teorie se mai regăseşte şi în prezent pe buzele unor ufologi. Celebrele linii de la Nazca sunt rămăşiţele unui aeroport spaţial, unde OZN-urileaterizau permanent, credea Dankinen. De asemenea vasele descoperite din timpurile străvechi aveau diverse desene cu obiecte spaţiale sferice, ceea ce l-a împins pe scriitor să creadă că teoriile sale au un punct de plecare. Este foarte ciudat cum oamenii de acum câteva mii de ani ştiau atât de multe despre OZN-uri, le idolatrizau încât să ajungă să le folosească drept laitmotiv.

O altă teorie controversată a fost susţinută de Robert Bauval şi Gilbert Adrian, care credeau cu desăvârşire că vechii egipteni au coborât din ceruri. „Teoria Orion” susţine că cele trei vechi piramide egiptene sunt corelate într-un mod bizar de exact cu cele trei stele din centura Orion.

Acest fapt este imposibil de realizat cu o tehnologia rudimentară pe care o putea deţine o civilizaţie obişnuită. Studiile ulterioare au demonstrat că există şi alte elemente din cultura egipteană care corespund în cel mai uimitor mod cu punctele din Centura Orion.

ZEII VENIȚI DIN SPAȚIU

Egiptenii se închinau zeului Ra care a avut reprezentare cosmică constelaţia Sha, ceea ce numim noi în prezent Orion. De asemenea Bauval şi Adrian au studiat cu minuţiozitate arborii şi plantele găsite în interiorul piramidelor, iar concluzia a fost una cât se poate de incredibilă: aceste plante nu proveneau de pe Terra şi erau folosite pentru a ajuta spiritele să se întoarcă „acasă”, pe o planetă din constelaţia sus menţionată.

Chiar dacă omul modern, atât de avansat pe plan material şi sărman pe cel spiritual, nu a putut să descopere până în prezent adevărul despre originile vieţii de pe Pământ, aceste teorii, argumentate în cel mai plauzibil mod, pot schimba întreaga istorie cât şi gândirea din timpurile noastre.

Din această cauză nu se doreşte ca aceste teorii să fie făcute susţinute în mod oficial, iar manipularea maselor se face cu un succes impresionant. Adevărul se afla lângă noi, dar, totuşi, atât de departe!

Sursa: efemeride.ro