Oana Zăvoranu răscoleşte casa Mărioarei în căutarea de bijuterii, însă a găsit un BUNCĂR SECRET VIDEO

Oana Zăvoranu pierde nopţile ca să găsească averea în casa mamei. Oana răscoleşte vila Mărioarei în fiecare noapte până dimineaţa, împreună cu iubitul ei, sperând să găsească mai multe acte şi bijuterii care lipsesc. Vedeta a avut parte de o surpriză acolo: a găsit un buncăr.

12 mai 2015, 05:48
Oana Zăvoranu răscoleşte casa Mărioarei în căutarea de bijuterii, însă a găsit un BUNCĂR SECRET VIDEO

Aproape în fiecare noapte, Oana vine cu Alex. Stau aproape până dimineaţa şi răscolesc toată casa. Se văd luminile aprinse şi siluetele lor cum se plimbă prin casa, probabil caută acte, bani sau bijuteriile despre care a spus că au dispărut„, au spus vecinii Mărioarei din Afumaţi pentru Wowbiz.

Citeşte şi Oana Zăvoranu se mărită. „Se recăsătoreşte şi va avea bani şi depresii”

 

Oana a avut parte şi de o surpriză în timpul căutărilor după ce a găsit în casa mamei ei un buncăr.

Nu i-a venit să creadă. Nu a intrat că i-a fost frică, Mărioara oricum era o ceauşistă convinsă, deci de aici şi explicaţia buncărului. Nu a intrat acolo pentru că i-a fost frică, dar e convinsă că va găsi alte obiecte de artă, puse bine de Mărioara„, a declarat o sursă pentru Cancan.

Citeşte şi Oana Zăvoranu moşteneşte un BLESTEM GREU din familie. „Are mare nevoie de un duhovnic….”

Oana este însă decisă să vândă vila din Afumaţi şi obiectele de artă de jumătate de milion de euro. În plus, a început deja să risipească averea mamei ei la shopping. Zilele trecute a făcut cumpărături din magazine de lux şi a purtat bijuterii de cel puţin 3.000 euro.