Paula Seling are probleme de sănătate. Artista nu mai poate face sport

Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi trece prin momente grele! Paula Seling a mărturisit că problema sa de sănătate are legătură cu meseria pe care o are şi din această cauză nu mai poate face sport, cel puţin o perioadă. 

RomaniaTV.net
31 dec. 2017, 11:30
Paula Seling are probleme de sănătate. Artista nu mai poate face sport

Paula Seling nu poate sta departe de scenă şi nu lasă nicio clipă să se vadă în timpul concertelor sale faptul că se confruntă cu probleme de sănătate.

Îmi place foarte mult fitnessul şi, până nu demult, mergeam des la sală. Din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau o pauză, însă sper să-mi revin în cât mai scurt timp posibil… Îmi propun să ajung la înot măcar o dată pe săptămână. (…) Ca o paranteză, problema de sănătate este legată de meseria pe care o am şi se numeşte spondiloză cervicală, fiind cauzată de studiul la pian pe perioade îndelungate”, a spus Paula Seling.

Paula Seling este ajutată să treacă peste probleme de soțul ei, Radu Bucura, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt căsătoriţi de 12 ani, iar Paula a acceptat să-i fie soţie după doar o săptămână şi jumătate.

E perfect pentru mine. Este ambitios, este foarte familist, este sincer, muncitor cum rar ti-a fost dat sa vezi. Ne-am vazut dupa noua ani, nu a durat mult pana cand ne-am hotarat ca au trecut si asa 9 ani si ne-am casatorit, am considerat ca lucrurile se intampla fara sa trebuiasa sa le spunem, a fost un lucru pe care nici nu l-am spus ci l-am facut”, a povestit artista.