Prin ce drame cumplite a trecut Gabriela Cristea. Nimeni nu ştie cât a suferit

Gabriela Cristea este acum liniștită și așezată la casa ei, dar în trecut a suferit foarte mult din cauza neînțelegerilor cu familia sa.

RomaniaTV.net
16 sept. 2017, 14:38
Prin ce drame cumplite a trecut Gabriela Cristea. Nimeni nu ştie cât a suferit

Dacă acum este fericită, în trecut gabriela Cristea a suferit enorm din cauza neînțelegerilor din familia sa. A avut mari probleme cu părinții și a fost criticată vehement pentru faptul că nu a fost prezentă la înmormântarea mamei ei.

După moartea mamei sale, Gabriela Cristea mărturisea că nu s-ar fi dus la înmormântare pentru că partenerul ei de atunci, Marcel Toader, nu a dorit să o însoțească, iar ei i-a fost teamă de rude să meargă singură.

Gabriela Cristea spunea, la un moment dat, că îi lisește sentimentul că aparține unei familii.

„Eu cred că Dumnezeu le așează așa cum crede că este mai bine. Nu cred că ne dă mai mult sau mai puțin decât ducem. Fiecare om vine pe lumea asta pentru a învăța câte ceva, probabil eu am nevoie să învăț și umilința. Poate că eu am nevoie să învăț mai mult decât alți oameni.  Numai că, mă întorc din nou la ideea că ce ți-e scris în frunte, ți-e pus, cred că Dumnezeu este foarte bun cu mine și mă ajută să aflu, să învăț asta pe căi interesante.

Îmi lipsește foarte des sentimentul că aparțin unei familii. Nu am de ce să mă ascund în spatele cuvintelor”, afirma ea.

„Cine are ochi să vadă, o să vadă, cine are minte să judece, judecă! Oamenii au înțeles multe din ce au spus alții. În fiecare familie există situații și situații. Cei care m-au judecat probabil că nu au trăit situații de genul trăite de mine. Pur și simplu e vorba de firea fiecărui om. Mie nu-mi place să mă cert și mai bine las lucrurile acolo și merg mai departe”, spunea Gabriela.