PROFEŢIA BIBLICĂ a armatei celor 200 de milioane de CĂLĂREŢI. Cine va forma IMENSA armată

Aceasta profetie biblica reprezintă un fragment din Apocalipsa lui Ioan Teologul, in care se vorbeste despre o armata imensa, numarand "douazeci de mii de ori cate zece mii de calareti" care va trece Eufratul secat şi va invada Orientul Mijlociu.

29 mai 2014, 09:55
PROFEŢIA BIBLICĂ a armatei celor 200 de milioane de CĂLĂREŢI. Cine va forma IMENSA armată

Printr-un calcul simplu aflam ca este vorba de 200 de milioane de oameni (calareti) care vor conduce un numar impresionant de masini de razboi (tancuri,avioane de lupta etc) simbolizate in profetie de caii care aveau „capete de lei”, iar din gurile lor „iesea foc, fum si pucioasa”, scrie obiectiv.info.

Citeşte şi PROFEŢIA părintelui Iustin Pârvu: Se apropie „URGIA” VIDEO

Insa cel mai interesant aspect legat de aceasta profetie se refera la identitatea poporului care va forma aceasta armata. Ce popor este capabil sa formeze o asemenea armata, indraznind apoi sa invadeze Orientul Mijlociu?

Expresia greacă tradusă prin „Orient” (Apocalipsa 16:12) este „anatolea hellon” care înseamnă „răsăritul soarelui”. Este vechea desemnare a raselor şi naţiunilor orientale. Ioan descrie această mare hoardă de soldaţi strânşi la râul Eufrat ca „împăraţii de la răsăritul soarelui” şi prezice mişcarea unei mari armate orientale care trebuie să ia parte la un război în Orientul Mijlociu. Singura putere militara care ar putea sa faca o astfel de mutare pe harta lumii este CHINA, popuaţia acesteia fiind pe primul loc în lume.

Citeşte şi NOSTRADAMUS: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL va începe când „CĂMILA” va bea apă din Dunăre

Cu toate că acest stat nu este prea dezvoltat în toate ramurile sau ca nivel de trai, totuşi el a făcut progrese remarcabile în domeniul armelor de război. Cu privire la potenţialul militar şi intenţiile Chinei roşii, Victor Petrov a spus în 1967: „China are toate condiţiile să devină o mare putere mondială. Dezvoltarea Chinei comuniste este avansată şi va creşte. Cu sau fără ajutorul ruşilor, ea avansează spre scopul ei de a atinge nivelul industrial al marilor puteri ale lumii”.

Vezi mai multe detalii aici.