Profi angajează lucrători în depozit pe venituri de 2.100 de lei „în mână”, le asigură cazarea şi le oferă bonus de prezenţă la muncă

Profi angajează 45 de lucrători în depozit, pe venituri nete de 2.100 de lei lunar, primă de relocare de 600 de lei net, bonus de prezenţă la muncă, în valoare maximă de 800 de lei net şi le asigură cazarea. 

RomaniaTV.net
17 oct. 2018, 07:00
Profi angajează lucrători în depozit pe venituri de 2.100 de lei „în mână”, le asigură cazarea şi le oferă bonus de prezenţă la muncă

Profi recrutează din Călăraşi, Slatina, Alexandria, Brăila, Vaslui, Târgu Jiu, Rovinari, Feteşti, Slobozia, Balş, Calafat, Tecuci, Galaţi, Motru pentru postul de lucrător în depozitul din Bolintin Deal, aflat în apropiere de Bucureşti.

Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi cazare şi, periodic, transport decontat către localitatea de reşedinţă.

Profi le oferă candidaţilor selectaţi pe aceste posturi venituri nete de 2.100 de lei lunar, primă de relocare de 600 de lei net, bonus de prezenţă la muncă, în valoare maximă de 800 de lei net.
Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent la efort fizic prelungit, la temperaturi scăzute, dispus să lucreze în schimburi.

Informaţii suplimentare despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link, la acesta, dar şi aici. 

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Profi o găsiţi la acest link.