Radu Banciu, reacţie după gafa uriaşă comisă în direct. Explicaţiile realizatorului tv VIDEO

La o zi după ce gafa comisă în emisiunea pe care o realizează, Radu Banciu a dat explicaţii pe marginea fotografiei lucrate în photoshop şi în care numele şi chipul său apăreau pe un banner afişat pe Stade Velodrome, din Marsilia.

23 sept. 2015, 07:22
Radu Banciu, reacţie după gafa uriaşă comisă în direct. Explicaţiile realizatorului tv VIDEO

Radu Banciu şi-a început emisiunea cu o erată, după gafa pe care realizatorul tv a comis-o luni seara: „Trebuie să începem cu o erată. După cum ştiţi, ieri am prezentat o imagine, umflându-ne în piept, cu stadionul Velodrome, cu prietenii noştri care au pus un banner acolo. S-a demonstrat între timp că un Facebook-ar din-ăsta pentru care era importantă gloria de moment ar fi trucat imaginea şi, vezi Doamne, ar fi râs toată presa din România de Radu Banciu, că uite cu ce se fălea el, că ar fi ajuns idolul stadionului din Marsilia şi el, de fapt, săracul, este un nimeni.

Da, într-adevăr, aşa este, am plâns şi eu toată noaptea că am fost păcălit… Numai că îi asigur pe toţi ageamii ăştia care mi-au purtat sâmbetele şi au râs de mine pe Facebook că îi aşteaptă o sarabandă de imagini de pe Stade Velodrome„.

Citeşte şi Radu Banciu, victima unei farse geniale. Cum s-a făcut moderatorul de râs, în direct

Totodată, Radu Banciu a ţinut să dezmintă zvonurile potrivit cărora şi-ar dori postul de consul al României la Marsilia. „A fost o glumă cu Consulatul. N-am intenţionat niciodată să fiu consul şi, atâta timp cât în România se ajunge consul pe nepotisme, pe şmecherii şi pe cumetrii, chiar şi dacă mi s-ar fi propus funcţia de consul la Marsilia n-aş fi acceptat-o. Că n-am de ce. Eu în Marsilia mă duc de câte ori vreau şi când vreau, am unde să stau, cunosc atâta lume, nu-mi trebuie mie consulatul„.

Înregistrarea emisiunii de marţi a lui Radu Banciu: