Romică Ţociu a schimbat amanta. Uite cu cine a fost fotografiat în aeroport

Romică Ţociu este căsătorit de 21 de ani cu Nicoleta, cu care are doi copii. Cu toate astea, de 6 ani el are o relaţie cu o brunetă pe nume Simona, dar mai găseşte timp şi pentru alte femei.

RomaniaTV.net
13 mai 2016, 08:31

Zilele trecute, Romică Ţociu a fost fotografiat de paparazzi în compania unei brunete „noi”, gata de îmbarcarea într-un avion care i-a dus în Italia.

Cei doi au făcut separat check-in-ul pentru cursa de Roma, dar apoi s-au întâlnit în lounge-ul aeroportului Henri Coandă, unde au servit câte o gustărică, s-au hidratat și s-au fotografiat împreună.

Țociu și bruneta au continuat discuția, care se dovedea a fi extrem de captivantă pentru domnișoară, până în holul de așteptare pentru îmbarcare. Conform surselor libertatea.ro și apropiaților lui Țociu, bruneta și actorul nu sunt la prima întâlnire, așa că actorul nu a organizat escapada din Italia pentru a o impresiona, ci pentru a putea petrece puțin timp împreună, nestingheriți. Se pare că cei doi se știu de ceva vreme și nu este prima dată când se afișează împreună, având la activ mai multe ieșiri pe la cafenele și restaurante, dar și la întrunirile din cercul de prieteni. Dacă la întâlnirile anterioare au încercat să nu atragă atenția, odată ce au trecut de punctele de control nu s-au mai ferit deloc.

Odată ajunşi în avion, Romică Ţociu a fost recunoscut de mai mulţi pasageri. Culmea, tot femeile au fost cele mai îndrăzneţe, îmbrăţişându-l şi fotografiindu-se cu el, aşa că bruneta lui Ţociu a trecut pe planul doi. Probabil tocmai pentru că a fost recunoscut de prea multă lume, cei doi au coborât separat din avion, pentru a nu atrage atenţia.