Simona Traşcă spune că Liviu Guţă se droghează. După declaraţia asta manelistul riscă ani grei de închisoare

Pana de curând, Simona Traşcă şi Liviu Guta au fost în relaţii bune. Un gest al manelistului a distrus, însă, tot. Se pare că acesta ar fi avut "bucurii" la blondă şi ar fi încercat să o facă a lui cu forţa. După o noapte de coşmar, vedeta a chemat Poliţia. Pamela de România face acum acuzaţii foarte grave la adresa manelistului.

27 iun. 2014, 09:23
Simona Traşcă spune că Liviu Guţă se droghează. După declaraţia asta manelistul riscă ani grei de închisoare

„Am declarat la poliţie chestia asta. La un moment dat, Liviu Guţă mi-a spus că a tras cocaină pe nas, că mai are 5 grame şi m-a invitat la baie să tragem o linie să mă simt mai bine. Eu l-am refuzat şi am solicitat în declaraţie să i se facă un test antidoping. Eu nu am văzut drogurile, el mi-a spus să mergem să tragem pe nas în baie. Fratele meu a murit din cauza drogurilor şi eu nu sunt de acord cu aşa ceva”, declarat Simona Traşcă, la „Un show păcătos„.

Daca pana acum Simona Trasca si Liviu Guta s-au avut destul de bine, iata ca lucrurile s-au schimbat radical, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Simona Traşcă şi-a pierdut formle. Vezi cum arată acum în bikini

Alaturi de Serghei Mizil, dar si alte vedete de la noi, Simona si Liviu au plecat din Capitala pentru a lua parte la niste filmari care urmau sa se desfasoare la Sighisoara. Cu manelistul la volan, blonda parea ca se simte foarte bine, intrucat tot drumul a cantat si a dansat pe bancheta din spate a masinii. Au ras impreuna, iar atmosfera a fost una foarte relaxata, asa ca nimeni si nimic nu prevestea ceea ce avea sa se intample in creierii noptii.

Citeşte şi Pamela de România şi-a scos silicoanele la piscină. Imagini cu Simona Traşcă, sexy la soare VIDEO

Inainte ca soarele sa rasara pe cer, pensiunea in care erau cazate vedetele venite de la Bucuresti a fost cutremurat de un scandal de proportii. Tipand cat o tineau plamanii, blonda a coborat scarile nervoasa si, printre injuraturile lui Guta a chemat Politia. Motivul este unul halucinant. Se pare ca manelistul ar fi incercat sa o violeze si, pentru a putea intra in camera in care aceasta era cazata, a rupt usa din balamale.

În contextul în care Liviu Guţă a fost acuzat de tentativă de viol de Simona Traşcă, manelistul a declarat la Pro TV în emisiunea lui Măruţă că toată scena a fost pusă la cale de Antena 1. Simona Gherghe a luat foc şi i-a dat replica.

Citeşte şi: Liviu Guţă şi Măruţă, puşi la punct de Simona Gherghe. Uite cum i-a făcut de râs pe cei doi

Vreau sa va spun ceva. Pe un alt post de televiziune, Livu Guta in calitate de victima, declara sus si tare ca a fost un scenariu al Antena 1 si ca el nu a facut nimic, saracul, si ca fetele au fost puse de noi. Eu am alta problema. Nu Antena 1 l-a pus sa se imbete incat sa nu mai stie ce face, sa sparga usi prin pensiuni, prin Sighisoara? As vrea sa ii bat obrazul pentru ca de fiecare data cand a vrut sa cante, a venit aici si toti s-au purtat frumos cu el.

Acum s-a dus la alt post de televiziune sa arunce cu noroi. Urat caracter, sa iti fie rusine! Daca el nu are caracter, noi avem. Problema este ca se justifica in fata nevestei tale ca, pentru ca a vrut sa violeze, te-au pus unii. Atata barbat esti tu in stare sa fii? S-a dus la alt post pentru ca i-au dat 5.000 de euro, de aia s-a dus!„, a declarat Simona Gherghe în emisiunea sa.

De cealaltă parte Cătălin Măruţă i-a replicat: „La noi, dezvaluirile se fac fara bani, nu ca la altii…”.