SINUCIDERE în CUPLU. Fiul unui LIDER POLITIC s-a ARUNCAT în GOL alături de IUBITĂ. S-au LEGAT cu o pereche de CĂTUŞE

Un tânăr de doar 19 ani şi iubita lui s-au aruncat de pe un bloc cu 14 etaje, legaţi la mâini cu cătuşe. Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă (18 august), în districtul Balashikha, Rusia. Băiatul este fiul fostului deputat Maxim Shingarkin.

RomaniaTV.net
22 aug. 2018, 19:02
SINUCIDERE în CUPLU. Fiul unui LIDER POLITIC s-a ARUNCAT în GOL alături de IUBITĂ. S-au LEGAT cu o pereche de CĂTUŞE

Caz șocant în Rusia. Un tânăr de 18 ani și prietena lui de 20 de ani s-au aruncat, legați la mână cu cătușe, de pe un bloc înalt.

Sinuciderea celor doi a creat un val de emoție printre ruși, mai ales că băiatul, Roman Shingarkin, este fiul unui fost deputat rus, Maxim Shingarkin. Pe 18 august cei doi au sărit de pe un bloc de 14 etaje legați unul de celălalt cu cătușe la mâini.

Roman era student la economie iar înainte să se ucidă a publicat pe contul său de Vkontakte ( un fel de Facebook rusesc) o imagine în care apărea construit cu piese de Lego cuvântul ”sinucidere” și două mâini împreunate.

În ultimul său mesaj pe contul de socializare tânărul explica faptul că viața lui a devenit ”un lanț de suferințe” și că ”este mai bine așa”, relatează meduza.io. Băiatul a cerut ca nimeni să nu fie învinovățit pentru gestul său. 

Băiatul și-a pus capăt zilelor alături de iubita lui Alexandra Solovyova, studentă la medicină. Același mesaj morbid a apărut și pe contul ei de Vkontakte.

Roman a scris în mesajul lui că moartea sa şi a iubitei lui nu are legătură cu jocul sinucigaş Balena Albastră sau cu părinţii lor. Băiatul a postat și o fotografie în care apar două persoanje construite din piese de Lego, cu mâinile împreunate. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

„Când citiţi asta, sunt deja mort. Sper să fiu mort. Nimeni nu trebuie pedepsit, doar noi suntem de vină. Noi suntem propriii noştri judecători. Sunt doar un om trist”, a scris tânărul. 

Roman Shingarkin a devenit cunoscut după ce presa rusă și internațională a scris despre el în urma participării la protestele din 26 martie 2017 organizare de activistul Alxei Navalnii, opozant al lui Vladimir Putin.

Roman a fost filmat atunci urcat pe un stâlp de iluminat pentru a evita să fie arestat de poliție. Înregistrarea momentului în care este reținut de poliție s-a viralizat în Rusia pe rețelele de socializare.

Poliția a lansat o ancheta în cazul dublei sinucideri. Potrivit presei ruse, Roman Shingark a mai avut tenative de sinucidere, în timp ce fata se afla la prima.

O sursă apropiată investigațiilor a declarat pentru Moskovsky Komsomolets că cei doi erau forțați să se despartă luna viitoare și că aceasta ar putea fi o cauza a deciziei extreme luate de tineri.