Staţiunile Mamaia şi Vama Veche, pline până la refuz de 1 Mai

Peste 60.000 de turişti şi-au făcut deja rezervări pentru minivacanţa de 1 Mai, printre ei şi mii de străini, mai mulţi ca în anii precedenţi, spun hotelierii. La munte, situaţia este asemănătoare. Staţiunile de pe Valea Prahovei sunt extrem de solicitate, informează România TV.

02 apr. 2015, 10:39
Staţiunile Mamaia şi Vama Veche, pline până la refuz de 1 Mai

Peste 60.000 de turişti sunt aşteptaţi în acest an pe litoral de 1 Mai, cu 15% mai mulţi faţă de 2014, deoarece 1 Mai este într-o zi de vineri, iar turiştii vor avea 3 zile libere consecutive.

Vama Veche este în topul preferinţelor turiştilor. Staţiunea este plină, nu mai sunt locuri libere pentru 1 Mai încă de la jumătatea lunii martie. Şi staţiunea Mamaia este la mare căutare, iar majoritatea turiştilor care aleg să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral sunt tineri de până în 38 de ani.

Citeşte şi Litoralul românesc nu se scumpeşte. Care este cea mai căutată staţiune

În acest an sunt aşteptaţi pe litoralul românesc şi foarte mulţi turişti din străinătate, în special din Marea Britanie, Franţa şi Germania.

La munte, hotelierii se întrec în oferte pentru Paşte. Preţurile pornesc de la 50 de lei pentru o noapte de cazare la o vilă din Buşteni şi ajung până la 1.000 de lei pentru trei nopţi de cazare la un hotel de patru stele din Sinaia.

Din oferte nu lipsesc preparatele tradiţionale din carne de miel, ouăle roşii şi cozonacul. De asemenea, ofertele includ şi jacuzzi, saună sau spectacole pentru copii.

Citeşte şi Oferte ŞOC la târgul de turism. Vacanţe all inclusive în Turcia, cu doar 1 EURO PE ZI