„Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care sunt vedetele care vor mânca cele mai ciudate lucruri

"Sunt celebru, scoate-ma de aici" este noul show de la Pro TV, format care urmăreşte timp de 21 de zile viaţa a 12 vedete în condiţiile unei jungle adevărate.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 08:21
„Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care sunt vedetele care vor mânca cele mai ciudate lucruri

Sunt celebru, scoate-ma de aici” a determinat 12 vedete să lase confortul de acasă şi să dea nas în nas cu maimuţe, şerpi sau insecte veninoase.

Sunt celebru, scoate-ma de aici” i-a adus laolaltă pe cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu, modelul Gina Pistol, prezentatoare TV Elena Lasconi, fosta concurentă de la Masterchef Andreea Moldova, cântăreaţa Ruby, antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, rapper-ul Pacha Man, actorul Dorian Popa şi cântăreţul Mihai Trăistariu. Alături de ei, prezentatorii sunt Mihai Bobonete şi Cabral.

Publicul se va implica direct in competitia show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici„. Telespectatorii vor alege ce concurent merita sa ramana in jungla pentru a castiga competitia si cine trebuie sa plece acasa, in functie de cum se descurca in lupta pentru supravietuire. Daca reusesc sa isi infrunte fobiile si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice.