Suplimentarea numărului de vouchere din proiectul „Biciclişti în Bucureşti”, pe ordinea de zi a şedinţei CGMB

Acordarea a încă 25.000 de vouchere în cadrul proiectului "Bicicliști în București" figurează pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București din 30 august.

RomaniaTV.net
25 aug. 2017, 15:43
Suplimentarea numărului de vouchere din proiectul „Biciclişti în Bucureşti”, pe ordinea de zi a şedinţei CGMB

Consilierii municipali urmează să dezbată un proiect în baza căruia se va suplimenta numărul de vouchere cu maximum 25.000 de bucăți, acestea urmând să fie utilizate exclusiv la achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot.

„Suma aferentă tuturor voucherelor care se vor putea distribui în anul 2017 se va suporta din bugetul Municipiului București pe anul 2017 — bugetul Primăriei Municipiului București, restul voucherelor rămase de distribuit urmând a fi finanțate din bugetul Municipiului București pe anul 2018”, se arată în hotărârea care se va afla pe ordinea de zi a ședinței CGMB.

Proiectul „Bicicliști în București” a fost lansat de PMB în această vară și își propune să încurajeze mersul pe bicicletă și utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.