Talisman cu ghinion: Războiul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen continuă

După ani buni petrecuţi împreună pe scenă, Alin Oprea şi Tavi Colen se ceartă ca la uşa cortului. Se pare că motivul care l-a determinat pe Tavi Colen să plece din trupa Talisman este chiar comportamentul fostului său coleg.

RomaniaTV.net
29 ian. 2012, 11:02
Talisman cu ghinion: Războiul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen continuă

În noiembrie 2006, Tavi Colen îşi anunţa colegul că părăseşte trupa. Tavi a lăsat să se înţeleagă că îşi doreşte o carieră solo, dar până acum nu s-a ştiut exact care au fost motivele pentru care a dorit să părăsească trupa.

În urmă cu câteva săptămâni, Tavi Colen a aruncat bomba şi a spus că motivul ar fi fost Larisa, soţia lui Alin Oprea. Un alt motiv a fost, din spusele lui Tavi Colen, faptul că Alin Oprea bea.

Tavi Colen a declarat că a părăsit trupa Talisman pentru că Alin Oprea nu a respectat trei condiţii: să nu mai bea înainte de concerte, să nu îşi mai aduca soţia, Larisa Oprea, la concerte, pentru că aceasta îi dădea sfaturi lui Alin despre cum să cânte şi cum să se îmbrace, şi să fie corect din punct de vedere financiar. Se pare că Tavi reuşise să negocieze un contract pentru o reclamă la o companie de telefonie mobilă dar la semnarea contractului Alin Oprea a declarat că melodia îi apartine şi îşi doreşte în totalitate drepturile băneşti, ceea ce a dus la plecarea lui Tavi din trupă.