Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI despre averea Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu

Traian Băsescu a demontat la România TV informaţiile apărute în presa tabloidă despre divorţul Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu.

04 sept. 2016, 18:35
Traian Băsescu, DEZVĂLUIRI despre averea Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu

„Este un moment dificil, dar să ştiţi că cu ginerii m-am inteles foarte bine. Va asigur ca ambii parinti fac tot ce se poate pentru ca cei mici sa nu simta lipsa acestora Ambele perechi de bunici fac ce este mai bine pentru copii. În privinţa averii să ştiţi ca nu au mare avere de impartit. Singurul bun comun este masina pe care o foloseste Elena, iar banii de la nunta i-au cheltuit”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

„Copii sunt acum la Elena, pentru că în weekend vrea să stea cu cei mici. În timpul săptămânii copii stau ba la noi, ba la familia Ionescu. Copii stau la fel de mult şi cu familia Ionescu”.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, PRIMA REACŢIE după divorţul fiicei sale Elena Băsescu VIDEO

Nu sunt supărat pe niciunul din ei

„Nu sunt suparat pe niciunul din ei. Daca ei au constat ca nu merge… asta e viata. Am discutat toţi patru (părinţii Elenei şi părinţii lui Bogdan) cu fiecare dintre ei. Au dat semnale cu ceva timp înainte şi au zis că nu merge.  Cred ca nici nu ar trebui sa mai incerce. Au luat o decizie si cred ca trebuie sa mearga pe drumul lor cu grija maxima pentru copii”, a subliniat Traian Băsescu.

Citeşte şi:  Cum au fost surprinşi Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, după ce au semnat actele de divorţ FOTO

Este o minciună că nu am ciocnit paharul cu Bogdan Ionescu dat fiind faptul că nu ne-am întâlnit. Pe 1 septembrie Anais a fost la familia Ionescu, iar pe 2 septembrie a venit la Elena.

Traian Băsescu a demontat şi informaţia apărută în media că divorţul ar fi fost efectuat la notarul Ioana Băsescu. „Divorţul nu se produce la notarul Ioana Băsescu”.

Fostul preşedinte a mai spus că sărbătoarea Sfintei Marii o va petrece alături de soţia sa. „La vârsta noastră este suficient că suntem împreună”.