Transformare incredibilă a unei femei care vrea să semene cu Kim Kardashian. Cum arată după ce a slăbit FOTO

O femeie din Marea Britanie reuşeşte cu succes să semene cu Kim Kardashian după ce a slăbit. În prezent, asemeni vedetei, ea are părul lung brunet, tenul masliniu şi posteriorul generos.

21 sept. 2015, 17:16

Verity Sandford de 32 de ani, a avut mereu probleme cu greutatea. Astfel, la un moment dat, tânăra ajunsese să cântărească 120 de kilograme. Cu toate acestea, pentru că lumea o tot compara cu Kim Kardashian, ea şi-a propus să slăbească pentru a reuşi să ducă la bun sfârşit asemănarea cu vedeta americană, potrivit The Sun.

Citeşte şi Trei români din Marea Britanie, FILMAŢI în timp ce JEFUIAU o bunicuţă în AUTOBUZ VIDEO

Formele erau, într-adevar, ca ale lui Kim, însă erau ascunse sub multă grasime. Am vrut să mă motivez să slăbesc, mi-am lipit peste tot în casă poze cu Kim, inclusiv pe frigider„, a declarat tânăra.

Cu toate acetea, în mai puţin de un an, femeia a slăbit aproape jumătate din greutatea corpului ei, iar acum cântăreşte 65 de kilograme. Recent, Verity a început să îi copieze vedetei americane până şi stilul vestimentar. O urmăreşte mereu şi încearcă să-şi cumpere doar ţinute asemănătoare celor pe care le poartă Kim.

Citeşte şi O TÂNĂRĂ a fost la un PAS de MOARTE la doar o zi după ce a văzut un punct roşu pe picior FOTO