Trupul unei românce ucise în Italia zace într-un frigider de la morgă de 2 ani. De ce nu poate fi femeia înmormântată creştineşte FOTO

Trupul unei românce ucise în Italia va ajunge în România, pentru ca tânăra să fie înmormântată creștinește, la doi ani după ce a avut loc crima, timp în care corpul neînsuflețit a zăcut într-un frigider la o morgă din Salerno.

19 dec. 2018, 10:34
Trupul unei românce ucise în Italia zace într-un frigider de la morgă de 2 ani. De ce nu poate fi femeia înmormântată creştineşte FOTO

Românca Mariana Tudor Szekereș a fost ucisă în 2016 în Italia, la Salerno, scrie libertatea.ro. De atunci, cadavrul ei a zăcut la morgă, nu din motive financiare, ci pentru că așa au decis autoritățile italiene.

Citeşte şi O tânără din Botoşani şi-a ucis iubitul în bătaie, după ce acesta a prins-o în casă cu amantul FOTO

Corpul Marianei a fost supus la două autopsii, una în 2016 și alta în 2017. Însă, procurorii tot nu au reușit să termine cercetările, potrivit libertatea.ro.

Principalul suspect pentru uciderea româncei este Carmine Ferrante, un zidar și tată a trei copii, considerat criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere. El este cel care a văzut-o ultima oară în viață pe româncă.

Anchetatorii italieni au reuşit să preleveze ADN-ul lui Ferrante de pe corpul româncei.

Însă, bărbatul nu a recunoscut crima și a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cu românca în schimbul unei sume de bani.

Procuratura italiană consideră că el este criminalul, fiind ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe româncă.