TUPEU MAXIM. Stăpânii de sclavi din Argeş cer să fie liberi

Stăpânii de sclavi din Argeş vor să fie liberi. Cei 37 de suspecţi acuzaţi că au sechestrat oameni, i-au înfometat, i-au ţinut legaţi în lanţuri şi i-au bătut crunt, au contestat măsurile de arest preventiv, informează România TV.

18 iul. 2016, 09:52
TUPEU MAXIM. Stăpânii de sclavi din Argeş cer să fie liberi

În urma descinderilor de amploare ce au avut loc în localitatea Berevoeşti din judeţul Argeş. 38 de romi au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri. 37 dintre aceştia au fost arestaţi preventiv, iar o femeie care are dializă a fost lăsată în arest la domiciliu.

Citeşte şi Încă un şef din primărie a recunoscut că ştia de sclavii din Argeş VIDEO

Romii vor acum să fie liberi. Ei au contestat decizia magistraţilor. Primul dosar în care sunt 17 contestaţii se va judeca marţi la Curtea de Apel Piteşti, iar pentru cel de-al doilea dosar nu a fost încă stabilit un termen.

Citeşte şi Dezvăluiri cutremurătoare despre sclavii de la Berevoeşti. Inclusiv primarul i-ar fi folosit la muncă

Aceşti oameni care au dat dovadă de o cruzime greu de imaginat vor să fie puşi în libertate. Anchetatorii au scos la iveală monstruozităţile de care aceştia au dat dovadă. Ei au sechestrat zeci de oameni, printre care şi copii. I-au ţinut legaţi în lanţuri şi i-au bătut cu cruzime cu biciul atunci când refuzau să muncească sau să cerşească. Mai mult, le dădeau acestora mâncare foarte rar, iar când o făceau le aruncau resturi de mâncare pe jos, ca la animale.

Citeşte şi Noi dezvăluiri şocante despre stăpânii de sclavi din Argeş. Primeau lunar bani de la stat