Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a înecat în zona plajei Modern din Constanţa. Salvamarii au arborat steagul roşu

Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a înecat joi după-amiază în mare, în zona plajei Modern din Constanţa, trupul său fiind scos din apă de către salvamari. Aceştia au arborat steagul roşu, care interzice scăldatul deoarece marea este foarte agitată.

RomaniaTV.net
09 aug. 2018, 16:24
Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a înecat în zona plajei Modern din Constanţa. Salvamarii au arborat steagul roşu

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la o persoană aflată în pericol de înec pe plaja Modern din Constanţa, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD de tip C.

Salvamarii spun că o persoană aflată în mare a observat că un bărbat are probleme şi au intervenit pentru scoaterea acestuia la mal. Victimei i-au fost efectuate manevre de resuscitare, dar în cele din urmă cadrele medicale au constatat decesul. Anchetatorii ar fi găsit în buzunarul de la pantalonii bărbatului un bilet de externare de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, scrie News.ro.

Salvamarii au mai precizat că în zona respectivă a fost arborat steagul roşu care interzice scăldatul deoarece marea este agitată.  Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.  

Numărul persoanelor care s-au înecat în mare în acest sezon estival a ajuns la 13.