Un britanic a dormit şase zile lângă soţia moartă: „Nu am vrut să fie luată într-o pungă…”

Un bărbat a șocat întreg mapamondul după ce a recunscut că a dormit în pat cu corpul neînsuflețit al soției sale timp se șase zile, după ce aceasta a pierdut lupta cu cancerul, și susține că oricine ar trebui să facă acest lucru.

RomaniaTV.net
11 mai 2017, 13:03
Un britanic a dormit şase zile lângă soţia moartă: „Nu am vrut să fie luată într-o pungă…”

Russell Davidson (50 de ani) din Londra a explicat că nu a suportat gândul ca soția lui, Wendy, să ajungă la morgă, că nu ar fi putut să vadă cum aceasta este băgată într-o pungă și dusă acolo. Femeia a murit în casa lor din Derby după o luptă de 10 ani cu cancerul cervical.

Citeşte şi Marea Britanie va putea menţine acces la piaţa UE prin contribuţii bugetare, propune Berlinul

După ce Wendy a fost diagnosticată cu această boală necurțătoare, ea a refuzat să facă chimioterapie sau radioterapie și a preferat în schimb să meargă cu familia ei într-o vacanță în jurul Europei într-o rulotă, de aceea el a decis să o țină în casa lor, alături de cei patru copii ai lor, decât să ajungă pe mâna unei companii de popme funebre.

Bărbatul încearcă să convingă pe toată lumea că nu e nimic înspăimântător să stai lângă cadavrul persoanei iubite. El a explicat că a spălat corpul soției sale, a îmbracat-o și a așezat-o el singur într-un coșciug, în dormitorul lor. „Așa ar trebui să ne tratăm morții”, insistă Russel, precizând că le-a permis băieților lor, Luke, Dylan, Benjamin și Domininic, să fie conștienți ce pierderea devastatoare a mamei lor.

De 10 ani suferea de cancer

„Wendy a murit foarte împăcată, complet sedată ca să nu simtă nici o durere, in brațele mele și ale lui Dylan, în timp câinele nostru loial, Elvis, stătea lângă ea. Era extrem de frumoasă, așa cum a fost toată viața ei: fără niciun efort, fără niciun machiaj, doar incredibil de frumoasă”, a spus tatăl.

„Ne lăsăm păcăliți de ce vedem la televizor și în filme că este ceva înfricoșător legat de cadavrele morților, dar nu este nimic, eu pot să vă asigur. De mult m-am gândit că atunci când va veni momentul o voi ține acasă. Nu am vrut să o duc la morgă sau să o dau pe mâna unor angajați de la pompe funebre. Am vrut să avem noi grijă de ea în casa noastră și să o ținem în dormitor ca să pot să dorm cu ea în aceeași cameră”, a mai spus acesta.

Citeşte şi MoneyGram: Românii din Marea Britanie, Italia şi Spania trimit acasă cele mai mari sume. O tranzacţie medie este de 300 euro

Wendy (50 de ani) a fost diagnosticată cu cancer cervical în 2006, imediat după ce a împlinit 40 de ani, iar înurmă cu trei ani i s-a spus că mai are doar șase luni de trăit. Ei au călătorit de atunci în jurul Europei într-o rulotă și au decis să se întoarcă acasă în Marea Britanie, în septembrie anul trecut, când durerile începuseră să fie insuportabile pentru Wendy.