Un muncitor a fost plătit cu bani de la Monopoly

Un argeşean care a încercat să câştige nişte bani în plus muncind la un om de afaceri s-a trezit că a fost plătit cu bani Monopoly. După ce mai multe case valutare au refuzat să-i schimbe banii, omul a făcut plângere la poliţie.

07 mart. 2016, 15:03
Un muncitor a fost plătit cu bani de la Monopoly

Un salariat al Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat Câmpulung a vrut să câştige un ban în plus pe lângă salariu, aşa că a mers la un om de afaceri din Câmpulung şi l-a ajutat la treburile din gospodărie. După câteva ore de muncă şi vreo două păhărele, „Dorel” a terminat treaba şi şi-a încasat şi banii pentru munca prestată.

Omul de afaceri l-a plătit pe Dorel, dar nu cu bani autohtoni, ci cu… dolari. Dorel s-a bucurat teribil când a pus mâna pe câteva bancnote de 1 dolar, una de 10 dolari şi încă una de… 1.000 de dolari. A plecat Dorel bogat nevoie mare de la muncă, iar prima oprire a fost la o casă de schimb. Acolo… surpriză… hârtiile erau dolari de la Monopoly.

Când a auzit de la salariata de la casa de schimb că a primit bani dintr-un joc, Dorel s-a enervat foarte tare, aşa că a mai încercat să facă schimbul banilor şi în altă parte, sperând că nu a fost păcălit de omul de afaceri. Şi la a doua locaţie a primit acelaşi răspuns, aşa că Dorel a decis să depună plângere la poliţie pentru că a fost înşelat. 

Continuarea, AICI.