Veste cumplită pentru fiul lui Nuţu Cămătaru, în puşcărie. Nuţulică nu putea să-şi închipuie aşa ceva

Aflat cu un picior afară din puşcărie, fiul lui Nuţu Cămătaru a primit o veste care l-a devastat!

10 mai 2018, 08:11
Veste cumplită pentru fiul lui Nuţu Cămătaru, în puşcărie. Nuţulică nu putea să-şi închipuie aşa ceva

În încercarea disperată de a ieşi din închisoare, unde a petrecut jumătate din pedeapsa de 7 ani şi 4 luni pe care a primit-o pentru tentativă de omor, Ion Nuţu Balint, alias Nuţulică, a deschis un proces la Vălenii de Munte, solicitând liberarea condiţionată, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Loredana Chivu are un NOU IUBIT. Este fiul unui celebru INTERLOP

În urmă cu trei zile, când ar fi trebuit să afle verdictul favorabil, iar rudele îl aşteptau acasă, Nuţulică a primit lovitura: magistraţii au respins cererea, motivând că nu este de competenţa lor, apoi au trimis dosarul la Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, acolo unde Nuţulică este cunoscut ca un cal breaz. „Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Vălenii de Munte. Declină competenţa de soluţionare a prezentei cauze în favoarea Judecătoriei sectorului 4 Bucureşti. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Fără cale de atac”, a fost decizia judecătorilor.

Ion Nuţu Balint a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, în 2015, la şapte ani şi patru luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în septembrie 2010. Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat la Poliţia Capitalei. În urmă cu trei ani, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat în localul Million Dollars din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru urmând să execute şapte ani şi patru luni de închisoare.

La Tribunalul Bucureşti, prin decizia din 4 octombrie 2013, Nuţulică fusese condamnat la 12 ani de închisoare. În acelaşi dosar, George Apostol a primit o pedeapsă de cinci ani pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. După contopirea pedepselor, instanţa a adăugat un spor de patru luni, Apostol urmând să execute cinci ani şi patru luni de închisoare. Din pedeapsa lui Apostol a fost scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 27 septembrie 2011 până în 21 martie 2014. Apostol fusese condamnat de Tribunalul Bucureşti la 11 ani şi şase luni.