Georgescu: Vom face toate eforturile pentru bugetari şi pensionari

Florin Georgescu, ministrul nominalizat pentru Finanţele Publice, a declarat, miercuri, că viitorul Guvern va face toate eforturile necesare pentru a găsi soluţii în vederea majorării salariilor bugetarilor şi pentru pensionari, fără a fi riscate stabilitatea financiară şi echilibrele macroeconomice.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 09:36
Georgescu: Vom face toate eforturile pentru bugetari şi pensionari

„Acest lucru îl dorim şi facem toate eforturile necesare pentru a găsi soluţiile adecvate, fără să riscăm stabilitatea financiară şi echilibrele macroeconomice”, a spus Georgescu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor referitoare la promisiunile USL privind majorarea salariilor şi restituirea CASS către pensionari.

Întrebat de unde vor fi luaţi banii pentru aceste măsuri, el a evitat să dea un răspuns. El nu a vrut să ofere un răspuns nici când a fost întrebat despre reţinerile sale în acceptarea postului de ministru de Finanţe, aşa cum a afirmat premierul desemnat, Victor Ponta.

Georgescu a fost prezent, alături de ceilalţi miniştri propuşi de Ponta şi susţinuţi de PSD, la începutul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor.