1,3 milioane de abonaţi nu mai pot vedea Liga 1. Romtelecom a scos din grilă Look TV şi Look Plus

Abonaţii Romtelecom au avut parte joi dimineaţă de o surpriză neplăcută: posturile Look TV şi Look Plus, deţinătoarele drepturilor TV ale Ligii 1, au fost scoase din grilă. În locul acestora, apare un anunţ în care este subliniat faptul că este în desfăşurare o negociere pentru retransmiterea meciurilor.

31 iul. 2014, 11:44
1,3 milioane de abonaţi nu mai pot vedea Liga 1. Romtelecom a scos din grilă Look TV şi Look Plus

Abonaţii Romtelecom au avut joi surpriza să gpsească în locul posturilor Look TV şi Look Plus următorul mesaj pe ecranul televizoarelor:  „Până în acest moment, Romtelecom şi deţinătorii canalelor Look TV şi Look Plus nu au ajuns la un acord privind retransmiterea acestor programe. Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate„.

La începutul lunii iulie, reprezentanţii Romtelecom anunţaseră faptul că, până la finalizarea discuţiilor, nu vor scoate din grilă cele două posturi de televiziune.

DolceSport promisese transmiterea a câte trei meciuri pe etapă din Liga 1, dar directorii au plecat în concediu fără a semna contractele respective„, au povestit surse pentru b365.ro.

Citeşte şi SCANDAL URIAŞ. Vânzarea DREPTURILOR TV din LIGA I, sub ANCHETĂ

Conform unor surse din piaţa media, citate de prosport.ro, se pare că Romtelecom se va alia cu RCS & RDS în lupta cu Look TV pentru o poziţie cât mai bună în negocierile cu Intel Sky Broadcast, deţinătorul drepturilor tv pentru Liga 1. La finalul anului 2013, Romtelecom raporta creşterea numărului de abonaţi la serviciile TV cu până la 1,3 milioane.

Citeşte şi LOOK TV, LOOK TV LIVE: Unde şi cum poţi urmări meciurile din Liga 1