1 APRILIE. Cele mai amuzante PĂCĂLELI. Iată de ce se fac farse în această zi

1 APRILIE. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai amuzante păcăleli pe care le puteţi face colegilor, prietenilor, părinţilor sau iubiţilor/iubitelor de 1 Aprilie.

31 mart. 2016, 06:36
1 APRILIE. Cele mai amuzante PĂCĂLELI. Iată de ce se fac farse în această zi

1 APRILIE. Povestea zilei de 1 Aprilie a început în Franţa secolului al XVI-lea, când Anul Nou se sărbătorea pe 1 aprilie. În 1562, Papa Grigore al XIII-lea a făcut modificările care au dus la apariţia calendarului pe care îl folosim în prezent, aşa că data de 1 aprilie a devenit 1 ianuarie. Cum mulţi nu au ştiut de aceste schimbări, au continuat să sărbătoarească Anul Nou conform vechii tradiţii. Ceilalţi, care au acceptat noul calendar, au decis ca data de 1 aprilie să devină Ziua Păcălelilor, făcându-le farse în fiecare an tradiţionaliştilor.

Cele mai amuzante PĂCĂLELI de 1 Aprilie

1. Pune un „gândac” în veioză. Decupează o hârtie în formă de gândac, coloreaz-o şi lipeşte-o de abajurul veiozei, pe interior. Această farsă nu este recomandată în cazul persoanelor care au fobii de astfel de insecte.

2. Glazurează cepe cu caramel. Ai nevoie de câteva cepe şi de zahăr. Fă un sirop din zahăr şi apă şi înmoaie cepele în compoziţie, apoi lasă-le câteva zeci de minute să se întărească. Acestea vor arăta exact ca merele glazurate. Cepele se servesc prietenilor apropiaţi, cu simţul umorului.

3. Pune mentosane în cuburi de gleaţă. Pune mentosane cu apă în forme de cuburi de gheaţă, bagă-le în congelator, apoi oferă-le băutorilor de cola. După ce gheaţa se va topi, mentosanele, în contact cu sucul carbogazos, vor face spumă.

4. Foloseşte pasta de dinţi în loc de cremă de biscuiţi. Înlocuieşte crema din biscuiţi cu pastă de dinţi. Dacă pui mai puţină pastă, poţi face această farsă şi copiilor tăi, cu condiţia să îi supraveghezi.

Citeşte şi 1 APRILIE. Idei de FARSE de ZIUA PĂCĂLELILOR. Cum să-ţi surprinzi COLEGII sau PRIETENII

5. Fă o pată falsă de lapte şi pune-o pe laptopul iubitului. Pentru această farsă, ai nevoie de un geam sau orice suprafaţă perfect plată (de exemplu, o oglindă), un săpun şi un lipici alb. Dă geamul cu săpun, apoi fă forma unei pete din lipici. După 8-10 ore, dezlipeşte „pata” cu un cuţit şi pune-o pe laptop.

6. Pune o pancartă pe care scrie „De vânzare” în faţa casei. Să vii acasă şi să afli că locuinţa ta e de vânzare poate fi un „şoc” de proporţii. Ai grijă să faci această farsă doar celor care ţin la glume.

7. Cât timp vă aflaţi la cumpărături, lipeşte-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. În momentul în care va încerca să iasă din magazin se va declanşa alarma.

8. Dacă ai timp şi un prieten care ştii că are simţul umorului, înveleşte-i maşina cu ziare sau hârtie igienică. Poţi să faci asta şi în timpul zilei, chiar dacă sunt trecători. Toţi vor râde de glumă.

9. Pe 1 Aprilie poţi să bagi în cutia poştală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ştampilată) prin care să-i anunţaţi că vor fi deconectaţi de la reţeaua electrică pentru reparaţii timp de 2-3 luni.

10. Dacă te afli la muncă, ori la şcoală, cumpăra o pungă de chipsuri cât mai mare, toarnă piper măcinat peste chipsuri şi agită punga astfel încât să nu verşi conţinutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasă şi serveşte-i insistent.

11. O farsă pentru prietenii cu maşină este să scoţi la imprimantă „DE VÂNZARE” pe o foaie, adaugi numărul de telefon al „victimei” şi fixezi hârtia pe parbriz cu ajutorul ştergătoarelor. Mai comic ar fi să o pui anunţul pe altă maşină, de preferat una care să stea mai tot timpul în parcare.

12. O păcăleală mai veche, dar care merge tot timpul, este să schimbi zahărul cu sarea.

Citeşte şi Obiceiuri legate de 1 aprilie. Păcălelile se fac numai până la ora 12

13. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme.

14. Pentru colegii de şcoală o farsă veche, dar mereu de efect este lipirea unei fise sau a unei bancnote pe jos la intrarea în clasă. O să fii surprins câţi se vor apleca să o ridice.

15. Te poţi furişa seara în camera părinţilor sau a fraţilor să fixezi alarma ceasului cât mai devreme.

16. Farsă pentru patronul unui magazin. Lipiţi un afiş pe uşa unui magazin în care să precizaţi: reduceri de 70% pentru primii 200 clienţi în ziua respectivă.

17. Adaugă în cutia de lapte puţin colorant alimentar. Nu e dăunător în nici un fel, dar surpriza o să fie foarte colorată.

18. Pune în pasta de dinţi usturoi tăiat mărunt, făcut pastă.

19. Igiena este importantă, însă dacă părinţii te bat la cap tot timpul, deşi tu ştii regulile foarte bine, joacă-le o festă de 1 aprilie. Aplică un strat de lac incolor pentru unghii pe săpunul de la baie şi observă-le reacţia.

20. Prietenele tale adoră sucurile din fructe? Fă-le o farsă de 1 aprilie. Transformă o astfel de băutură în jeleu, amestecând lichidul cu o linguriţă de gelatină în timp ce ţii paharul la bain-marie. Apoi, lasă-l să se răcească şi vei obţine jeleul cu pricina. Dacă adaugi şi un pai, „sucul” este tocmai bun pentru a fi servit.

21. Trezeste-ti prietenul cu surle si trambite. Lipeşte un claxon sub formă de spray de perete, exact în locul pe care îl atinge de obicei clanţa uşii când o deschizi. Când el se va trezi şi va dori să iasă din cameră, claxonul îl va trezi.

22. Fă un gest frumos şi serveşte-ţi colegii de serviciu cu gogoşi. Ceea ce nu ştiu ei, însă, este faptul că desertul este unul cu surprize: gogosi cu… maioneză.

Citeşte şi ZIUA PĂCĂLELILOR: Ce se întâmplă dacă o fată frumoasă îţi face o farsă până la ora 12.00